Skip to main content

NAŞUL despre CIUTACU: Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. CIUTACU: Afirmaţii instigatoare, calomnioase de la un capat la altul

 

radu-moraru1Apropierea alegerilor pentru Cotroceni separă apele în talk-show-urile TV. Radu Moraru s-a lansat aseară într-o serie de acuzaţii la adresa lui Victor Ciutacu. Naşul de la B1 TV a cerut arestarea lui "Victoraş", "un fost bandit care a ciordit". “Unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi”, a spus Moraru, într-o emisiune în care invitat a fost premierul Emil Boc şi în care au mai fost incriminate şi alte nume din presă.

Publicitate

Afirmaţiile lui Moraru au atras o plângere la CNA din partea lui Ciutacu.

Ciutacu, pentru paginademedia.ro:

„Sunt calomnioase de la un capăt la altul (niciodată probate) pe zona de presupusă corupţie a mea şi sunt repetate in mod obsesiv. Sunt afirmaţii instigatoare, în pasajul în care cere cu subiect şi predicat arestarea mea."

Iată câteva extrase din emisiune:

Radu Moraru: Păi presa de astăzi, unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi. E adevărat, nu mai dau cu bâta, acum dau cu scrisul şi lovesc poate zeci de mii de oameni. N-aţi văzut, Patapievici a ajuns cel mai înjurat om. N-am văzut să fie înjurat un fost bandit care a ciordit, l-am văzut pe unul Victoraş, care a lucrat cu Omar Hayssam şi cu Muşetescu. Victoraş, bă tati, voi aţi ciordit acolo, aţi privatizat, ce aţi făcut, vă întreb şi eu? Spune-ne despre ălea, lasă tu părerile tale politice.

Cum e posibil? Acolo ne ocupăm noi de curăţenia asta. Domnul Emil Boc, ocupaţi-vă puţin de curăţenia în zona aia, mai multă fermitate. Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. Vă spuneam de acel tânăr. Care sigur, nu e tânăr, că omul e trecut de o vârstă, dar are chipul lui angelic, şi e vorba de un băiat, îi spunem Victoraş. Care repet, am spus-o de multe ori, e micuţ, e un ... mic, nici nu ştiu cum să-i spun.

Dar când îl vezi cum îşi expune marile idei, când îl vezi cât e de supărat, când îl vezi cum emite el pretenţii, cu emite el analize legate de unii la care nici n-ar trebui să se uite. L-am văzut deunăzi cum vorbea el despre Ion Cristoiu. Nişte nenorociri, ca să spun aşa. Ei Muşetescu a lucrat cu Omar Hayssam.

Băiatul ăsta a lucrat şi el pe acolo, că era şef de gentuţe, îi căra geanta lu’ ăsta. Deci domne, până nu face spovedania, ce furăciuni s-au întâmplat în timpul mandatului său, ce s-a dat, cui s-a dat, cum poate să vină el să se dea mare ziarist? Mai avea puţin şi spunea că e mai mare decât Tucă de 7 ori. Mai avea şi spunea că el face ziarul Jurnalul naţional, că el centrează el dă cu capul. E tot timpul cel mai bun, cel mai grozav. Băi Victore, dă-o încolo. Zi întâi ce e cu tine şi după aia te pui în rând cu ceilalţi, că eşti mare ziarist. Asta o socoteşte fiecare. Marii investigatori ...

Victor Ciutacu a cerut, la CNA, analiza emisiunii Naşul.

Sesizarea CNA:

Va atasez alaturat scriptul emisiunii “Nasul”, difuzata pe B1 TV in seara zilei de 7 septembrie 2009, cu rugamintea de a analiza pasajele care ma privesc si a decide daca, in conformitate cu legislatia in vigoare, spusele moderatorului/realizatorului imi lezeaza sau nu demnitatea si imaginea. Pentru usurinta lecturii, am scos din script cateva pasaje relevente.

Cu multumiri anticipate pentru promptitudinea de care, nu ma indoiesc, veti da dovada in analizarea solicitarii mele, va asigur inca o data, Domnule Presedinte, de intreaga mea consideratie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi gabi
    culmea ar fi ca in romania de astazi unde totul este posibil CHA-ul care lasa toate mizeiile lui m.badea,nesanctionare sa se lege de Nasul si sa-l ocroteasca pe ciutacu.Intentionat nu am scris numele proprii ale celor doi felixisti cu caractere mici ca si sufletele lor
  • Petrisor Petrisor
    Radu Moraru: un frustrat ca nu atinge niciodata 0,5% rating, plange ca nu se uita NIMENI la emisiunea lui, mai aude lumea de el cand se mai ia de Badea sau de Ciutacu. Să pupe in continuare stapanul din deal, ii sta foarte bine asa.
  • Cristi Cristi
    Bai astia de comentati asa prompt, nu e prima oara cand Radu Moraru il acuza pe Ciutacu, ca a furat impreuna cu Musetescu si cu Hayssam. Ce tot bateti campii cu Victoras, cu Ponta si cu Stanculescu. Chiar asa va faceti ca nu pricepeti? Sau asa vi s-a ordonat sa scrieti? Obositilor!
  • ciavistu ciavistu
    intr-adevar e greu de dedus ca victoras, care a lucrat cu musetescu si 'spunea ca face jurnalul national' e de fapt ciutacu. pentru unii.
    oricine e acest victoras, e clar ca nasu l-a facut praf, in megaemisiunea sa de la importantul post de televiziune b1tv, cunoscut pentru superaudientele sale.
  • alk alk
    S-a simtit Ciutacu cu musca pe caciula? :)
    Paote era vorba de Victor Stanculescu....
  • vlad cruncea vlad cruncea
    eu nu cred ca s-a referit la Ciutacu,ci la Ponta. vin la proces ca martor, ca sa spun ca moraru n-are nimic cu ciutacu.

    ciutacule, omul tzi-a zis cu drag Victoras, te simpatizeaza si te asteapta sa mai cresti, ca sa ajungi la o anumita intzelepciune.
  • Marian Tudoru Marian Tudoru
    Ciutacu, lasa tata ca si tu injuri si calomniezi zilnic prin ce scrii si prin ce spui la TV. Hai sa vezi si tu cum e sa urmezi o ideologie trasata de sus, dar asa, de la distanta. Eu as zice sa stai cu ciocu mic, ca esti cu musca pe caciula.
  • dragos dragos
    Ha! Ha! Ha! S-a atacat Ciutacu...pai daca omul a spus in emisiune doar Victoras, cum de vii tu Ciutacule cu reclamatie la CNA? A spus Nasul cumva Ciutacu? NU! El a zis doar Victoras. Cam asta e presa pe care o faceti voi (Antena3 si RTV) si cam cu asa ceva v-a lovit Radu Moraru.

Trimite un comentariu

sus