Skip to main content

Teo Trandafir revine cu show-ul consacrat ca producător independent

 

teo1Teo Show revine. Vedeta de televiziune îşi va relua emisiunea din octombrie, de data aceasta ca producător independent. Emisiunea lui Teo va fi săptămânală şi va fi difuzată în acelaşi timp de 30 de posturi de televiziune locale din ţară.

Publicitate

Cum?

Local TV Network este firma care produce show-ul şi îl vinde către 30 de posturi locale din toată ţara. Compania are mai mulţi acţionari, printre care Teo Trandafir şi a fost fondată de un fost redactor şef adjunct de la Evenimentul zilei.

Proiectul Local TV Network produce, pentru început, două programe, ambele săptămânale: Teo Show şi Pe gustul tău, o emisiune realizată de vedeta Kanal D Simona Pătruleasa.

Cine este fondatorul Local TV Network?

Directorul de proiect al companiei a fost câţiva ani redactor-şef adjunct la Evenimentul zilei. Este vorba de Bogdan Ionescu. El a dat câteva detalii pentru paginademedia.ro:

“Studioul produce emisiuni pentru televiziunile din teritoriu. Nu este nicio asociere cu vreunul dintre marile posturi comerciale. În afară de cele două milioane de locuitori din Bucureşti există o piaţă consistentă, de 20 de milioane de locuitori, şi în ţară“.

"Structura de costuri actuală ne permite să ne acoperim cheltuielile", spune el.

Local TV Network a fost înfiinţată Bogdan Ionescu, care este Director de proiect. Ceilalţi acţionari, printre care şi Teo, sunt profesionişti care au mai colaborat şi în trecut cu vedeta de televiziune.

Cine este Bogdan Ionescu:

Are 11 ani ca manager de proiect în America de Nord, unde este publisherul ziarului de limba română Acasă.
A fost patru ani redactor-şef adjunct al Evenimentului zilei, pe vremea lui Ion Cristoiu.
A lucrat ca realizator la Tele7abc.
A fost producător la ProTV, la Faţă în faţă cu Ilie Şerbănescu şi Punctul pe I, cu Octavian Andronic.

Despre emisiuni:

Teo Show: 90 de minute, săptămânal. Emisiunea se bazează pe formatul clasic consacrat de Teo Trandafir. Show-ul, spun producătorii, “va avea mai multă strălucire”.

Pe gustul tău: 26 de minute, săptămânal. Cooking show cu invitaţi. Invitatul va găti, ajutat de Simona Pătruleasa, o reţetă interesantă dezvăluind în acelaşi timp şi istoria acesteia.

Producătorii vor da mai multe detalii mâine, într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALBERTO RODRIGUEZ ALBERTO RODRIGUEZ
    Companie noastre deja de un an de zile producem emisiuni filmate in Brazilia Hawaii ,pe litoral in jurul piscina ,pe care le vindem la diverse posturi locale si regionale avem baze puternica de productie la cluj ,iasi ,Brasov timisoare si ne bucuram ca apare alti care vor faceca si noi intrucit va creste calitate
    http://www.youtube.com/watch?v=_YvsUclQZhk&feature=related
  • gadjodillo gadjodillo
    Era si cazul sa inceapa un fel de sindicalizare in televiziunea de la noi.
    Mai ales ca sindicalizarea in presa scrisa nu prea are succes, din motive de orgolii locale umflate cu pompa ale unor redactori sefi limitati dar prea increzatori in ei insisi (si, evident, din motive de costuri, stiut fiind faptul ca nu poti prelua pe gratis o voce/un condei bune).
  • geo geo
    ce posturi locale, alea cu citeva sute de abonati fiecare!?
  • Tudor Musat Tudor Musat
    Model american, stil Oprah
  • sogest sogest
    Deci Teo vinde show TEO, mai pe intelesul tuturor.
  • silviu silviu
    bun dar ce post national va da Teo Show?? kanal d??
  • marius marius
    Si ce posturi locale vor prelua cele doua emisiuni?

Trimite un comentariu

sus