Skip to main content

Cristian Tabără revine pe sticlă: de la „Parte la carte” (Pro TV) la „Ca la carte” (TVR)

 

cristi-tabara-carte6Cristian Tabără va realiza la TVR emisiunea Ca la carte, o dezbatere pe marginea apariţiilor editoriale care suscită un grad ridicat de interes public.

Publicitate

Prima ediţie va fi difuzată duminică, 25 octombrie, la 10.40. Este aceeaşi zi şi aproximativ aceeaşi oră la care Pro TV difuza Parte de carte, când Tabără lucra în grupul Pro. De altfel, Cristian Tabără declară că este o „emisiune aparte” care „merge mai departe”.

Cristian Tabără:

„Mă bucur mult că TVR 1 găzduieşte un format dezvoltat şi îmbunătăţit al unei emisiuni care şi-a găsit un public al ei, care o iubeşte şi o aşteaptă”.

Fostul prezentator al Parte de carte de la Pro TV a venit la TVR în urmă cu o lună, în poziţia de director al deptartamentului Film.

Cristian Tabără, despre Ca la carte:

"O emisiune aparte merge mai departe, ca la carte. Dacă susţinem că tot românul s-a născut poet, trebuie să şi demonstrăm aceasta, de unde şi micul joc de cuvinte anterior.”

„ Mă bucur mult că TVR 1 găzduieşte un format dezvoltat şi îmbunătăţit al unei emisiuni care şi-a găsit un public al ei, care o iubeşte şi o aşteaptă. Astfel, Ca la Carte va sluji acestui public, precum şi dorinţei de a susţine dezbaterea de idei pe marginea cărţilor valoroase şi relevante pentru societatea românească a momentului actual.”

„Cred că revigorarea lecturii şi a dezbaterii oneste reprezintă o urgenţă a României, înainte ca mediocrizarea să anuleze orice speranţă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibi tibi
    f bineee..ii recomand dl tabara o carte Incendiara de dezbatut...
    Marta Petreu-"Diavolul si ucenicul. Nae Ionescu si Mihail Sebastian", polirom 2009, fff tare carte.

Trimite un comentariu

sus