Skip to main content

Efect 30, un debut fără efect

 

efect-30Performanţe slabe pentru primul episod din Efect 30, varianta locală a serialului Totul despre sex, cu Andreea Raicu în rolul principal.

Publicitate

Filmul de pe Prima TV a fost văzut, în medie, de 124.000 telespectatori din mediul urban, adică 1,1 rating.

Primul episod a adus postului Prima TV o audienţă de trei ori mai mică decât duminica trecută, când televiziunea avea în grilă Schimb de mame. Dacă acum o săptămână Prima TV era pe locul trei pe intervalul 22.00-23.00, aseară a fost pe poziţia a zecea.

Săptămâna trecută, cu Schimb de mame, Prima TV aducea 350.000 de telespectatori, adică un rating de 3%.

Una dintre explicaţii ţine şi de profilul publicului: mai popular la Schimb de mame, ceva mai pretenţios în cazul Efect 30.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Radu Anca Radu
    Apropo, acest serial l-am descoperit intamplator, butonand din plictiseala duminica seara. Nici macar nu auzisem de el, dar mie mi-au placut foarte mult subiectul, actorii, totul... Poate ar fi trebuit sa se lucreze mai mult la promovare. Nu poate fi considerat un esec decat de cei care nu apreciaza bunul gust, originalitatea, frumusetea si talentul actorilor, CALITATEA. Daca serialul va rula duminica de la orele 15,voi renunta la somn si voi urmari Efect 30.
  • Anca Radu Anca Radu
    N-am vazut decat ultimele 3 episoade si serialul m-a cucerit pe loc, chiar si pe sotul meu, care este un microbist inrait. Nu stiu de ce nu se mai difuzeaza, dar noi abia asteptam sa vina duminica seara. Era ora si ziua perfecta de rulare a filmului,chiar daca dura prea putin, un sfarsit placut de saptamana.
  • andnobody andnobody
    serialul parea interesant in teasere, dar cand m-am uitat de curiozitate, m-a lasat rece. nu reprezinta realitatea asa cum isi doresc producatorii, fiindc majoritatea femeilor de 30 de ani nu duc viata personajelor din serial, ci se confrunta cu lipsa banilor si cresterea copiilor. deci, maj femeilor nici nu viseaza la viata personajelor. eu nu fac audienta acetui serial, fiindca urmaresc "rataciti in pijama"
  • Tataee Tataee
    adi, la noi e cu state de romania, cu satra, cu inima de tigan...
  • Silviul Silviul
    @adi: esti sigur ca nu prind? Problema e probabil orarul si strageia de promovare a postului TV. Cred ca 70%-80% dintre cunostiintele mele (prieteni, colegi de facultate) trag in fiecare vineri de pe torrente ultimul episod din Gray's Anatomy. Intr-adevar se misca execrabil pe TVR, dar noh, scopul TVR-ului e de Basescizare, nu de rating. Acelasi esec a fost serialul Battlestar Galactica, unul dintre cele mai bune seriale SF ever, care a ajuns umplutura la TVR intre 2 meciuri, fara promovare. Astia chiar nu se uita pe ce dau banii???
  • adi adi
    din pacate ecest gen de serial nu va prinde niciodata la noi in romania,uitativa de exemplu la seriale din afara gen ,,anatomia lui gray,, sau ,,neveste disperate,,care au milioane de telespectatori,iar la noi mai mult de 1%rtg nu reusesc din pacate !!!!!!!!
  • Tataee Tataee
    yoyo, inainte sa haha, mai bine te-ai uita pe audiente. emisiunile de pe Prima, care s-au suprapus cu meciul, au avut audienta f buna. un exemplu, de la 21:00-21:15 schimb de mame a facut 5,8, iar de la 21:30-21:45 5,7. astea-s pe 18-49.eu zic sa haha mai usor.
  • Oana T Oana T
    L-am vazut si eu! Foarte slab. Nu are nici in clin nici in maneca cu femeia de 30 de ani pe care o cunosc eu. Iar eu am 30 de ani si 90% dintre prietenele mele au aceasta varsta. Insa nu aveam niciuna falsele probleme ale fetelor astura din serial. Deci nici macar eu, care ar trebui sa ma regasesc, nu am fost... cucerita! Data viitoare ma uit si eu la meci. E mai interesant
    Las un articol pe care l-am citit azi despre asta. http://sp2.ro/791605
    Ma in scriu aici!
  • yoyo yoyo
    @Tataee: Ha-ha-ha.
  • Tataee Tataee
    cred ca trebuiau sa aiba curaj sa-l puna peste meciul de pe antena 1. asa, l-au aruncat la 10. pacat.

Trimite un comentariu

sus