Skip to main content

EXCLUSIV: Revistele Realitatea Caţavencu, preluate de manageri

 

ACTUALIZARE

Publicitate

Deocamdată nimeni nu s-a decis să preia revista Tabu. Potrivit informaţiilor din interiorul grupului, Realitatea-Caţavencu va mai susţine doar apariţia numărului pe noiembrie al revistei, in cazul în care nimeni nu va prelua publicaţia.

Publicaţiile din Divizia Life Style a grupului Realitatea Caţavencu vor fi preluate de managerii acestora. Este vorba de Tabu, Bucătăria pentru toţi, Aventuri la pescuit, Superbebe şi 24Fun.

Decizia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Sorin Ovidiu Vîntu:

“Este vorba de un Management Buyout. Era cea mai bună decizie în interesul celor de acolo, pentru a-şi păstra locurile de muncă”.

Sorin Enache, director general Realitatea Caţavencu, a declarat, pentru paginademedia.ro, că a făcut propunerile managerilor şi aşteaptă răspunsul acestora.

Bucătăria pentru toţi va fi preluată de Răzvan Cucui, fondatorul publicaţiei. Aventuri la pescuit va trece la Sorin Vulpe, iar 24 Fun, cel mai probabil, la Alex Săndulescu.

Situaţia în legătură cu lunarul Tabu nu este clarificată. Se discută o variantă de preluare de către publisherul Sorin Vulpe şi de către Cristina Bazavan, redactor şef. La Superbebe proprietar va fi Tana Pazara.

Posibilitatea ca actualii publisheri să devină proprietarii titlurilor a fost punctată de paginademedia.ro încă de acum o lună, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • despre despre
    Despre disparitia revistei HBO de ce nu spuneti?
  • interimarul intern interimarul intern
    Saru mana, boierilor! Nici macar o slujba pentru un somer ca mine nu se mai gaseste? De carat bauturi am inteles ca nu mai e loc. Dar de un tinut de frunte dupa ce consumati nu e nevoie?
  • BV ZN FUN BV ZN FUN
    Va e frica, Sandi? Esti cu CV-ul pe piata, Adriane? Venim. Si venim definitiv.

    PS. Nu mai facem angajari. Avem cine sa ne care bauturile.
  • Satanica Satanica
    @vodca in loc de umbrela

    nu i-am citit dar sunt si io un cavaler al spritzului asa ca va inteleg...

    parol si jos palaria ptr corelatie vezi si mai jos

    invidie placuta, fata de batran
  • Gogu Protevistu' Gogu Protevistu'
    @ Satanica

    Matale ai talent dar mai incearca la posta redactiei. Daca tot aveai de gand sa fii haios citeai putin Pastorel, Mazilescu sau din Gelu Naum.
    E drept ca sunt carti care se gasesc mai greu acum si nu se invata la scoala Fratelli.
    Bre, audientele TVR sunt pe foras asa ca si frustrarile sunt pe masura. Va deranjeaza un adevar cunoscut pe piatza. Tot Pro-ul face jocurile pe bugete. Tot inainte!
  • Satanica Satanica
    @la ciocan-n in 24 FUN

    Sa nu injuri ce-avem drag si sfant,

    Tu nici mila n-ai, nici crezamant,

    Ne sfarsim de mila ta,

    M-ai da-te-n pana mea!
  • Danutz SMedia Danutz SMedia
    @ SRL

    Sau nu ai citit bine ce am scris sau esti rau intentionat si ai o rafuiala cu 24 FUN. E urat modul incare jignesti o industrie intreaga cu agentii si clienti de publicitate cu tot. Dar daca tot o iei personal e treaba ta. Pe mine ca publiciar in cazul acesta nu ma intereseaza SNA-ul la 24 FUN. Revista o gasesc in orice loc ma duc. Si nu sunt "clienta" de Laptarie ca sa lamurim lucrurile. Imi plac petrecerile lor si atat. Bafta!

    @ Moldoveanu

    E cam greu cu criza asta dar au o sansa. Dupa mine fara Splendid Media le-ar fi fost mai usor. Nu oricine stie tv se pricepe si la print.Si viceversa. Iar nici audientele TVR nu îi ajuta in vreun fel.
    Nu mai sunt nici in primii cinci jucatori pe tv. Imi pare rau pentru baietii lui Ciusca dar asta-i adevarul. Au avut ghinion.
  • moldoveanu moldoveanu
    @Danutz SMedia
    pe 12 noiembrie este anuntata intrarea zile si nopti in bucuresti
    http://www.money.ro/publishing/zile-si-nopti-lanseaza-editia-de-bucuresti.html
    "Aceasta va fi realizată în colaborare cu regia de vânzări Splendid Media..."
    se anunta un sfarsit de an razboinic :)
  • furtuna furtuna
    7 seri traieste in tara de pe spatele editiei de bucuresti...daca in bucuresti se apropie de zero va dati seama ce e in tara.......
    sna-ul la 7 seri miroase foarte ciudat a combinatie arbo/ispas/brat
    sandi a "mirosit" combinatia si din acest motiv nu a intrat in joc
    intrebarea mea: cine va mai baga cascaval la 24fun in tara? ca e vremuri grele pe la tara :)
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Sa ma trazneasca daca am scris altceva decat alea cu logo bpt! Martor mi-e Domnul (Obae) care e sus si vede (IP-urile)...
  • SRL SRL
    @Danutz. Flacau, dupa parerea ta, umila din cate se vede, in mall-uri nu se intampla nimic. Un lucru trebuie sa stii: 24 Fun nu va mai putea minti clientii de publicitate cu vrajeala si bere la laptarie. Revista asta nu are SNA. Cu alte cuvinte, publicitarii beau si "platesc" la petrecerile 24 Fun cea mai scumpa bere din viata lor...
  • academician academician
    inteleg ca omu' sfinteste locu si 24 fun e campion in bukale. dar in tara cum sta?
  • Zdob si Zdub Zdob si Zdub
    @de la 7 seri pentru SOV

    Nu-i mai multumii SOV-ului. Macar apartenenta la trustul Realitatea il facea mai moderat pe Sandulescu. Acum ca-i haiduc s-ar putea sa te ia drept hun de prin pusta si sa te alerge cu furca !!! Ca asa l-a invatat Cucui pe la Papa la Soni....
  • Danutz SMedia Danutz SMedia
    @Ardeleanu'
    In tara nu se pot face masuratori corecte. Au fost mereu probleme cu asta la BRAT. Si Zile si Nopti a falimentat in Bucuresti acum cinci-sae ani. Atunci, pe bune, 24 FUN i-a pus pe fuga pe junii din Brasov fara mila. Ba le-a mai luat si oamenii. Asa ca 7 Seri sau Zile si Nopti mi-e tot una. Cui îi mai pasa de SNA pe foamea asta...
    Pe piatza gratuitelor conteaza vizibilitatea si utilitatea. Esti in locurile unde se intampla ceva sau nu. Ai informatia care trebuie. Cluburi cu cantari, zone studentesti, teatre, festivaluri de muzica, de film, de teatru, Carturesti, etc. Ca doar nu prin Mall-uri, prin cabinete de cosmetica sau prin Carrefour.
  • Ardeleanu' Ardeleanu'
    In SNA a avut cea mai mare scadere de pe piatza de print.
    Cred ca are probleme mari cu tirajul. In tara stau mai bine decat Zile si Nopti dar in Bucuresti e de negasit. hai sa-l injuram tot pe Sandi de la 24 FUN si pentru asta. Ca dehh, asa-i in media...

Trimite un comentariu

sus