Skip to main content

Florin Alexandrescu, negocieri cu Realitatea Caţavencu

 

florin-alexandrescu-zfFlorin Alexandrescu, până în iulie director operaţional al grupului de firme MediaPro este în discuţii cu Realitatea Caţavencu, pentru o eventuală poziţie în coordonarea vânzărilor de publicitate.

Publicitate

Cotactat de paginademedia.ro, Alexandrescu a confirmat discuţiile, dar a afirmat că nu a luat încă o decizie.

Florin Alexandrescu, pentru paginademedia.ro:

“Vremea deciziilor nu a trecut. Nu neg discuţiile cu Realitatea, dar infirm semnarea contractului”.

Totodată, Alexandrescu a precizat că “nu e singura opţiune”.

În prezent, vânzările Realitatea TV sunt administrate de regia DBV Media House, condusă de Brânduşa Vlanga.

În urmă cu aproximativ o lună, Florin Alexandrescu a fost la un pas de a prelua vânzările Antena 1, după negocieri avansate cu managementul Intact.

De ce nu a semnat cu Intact? “M-am retras ca efect al unui management nefericit al schimbării”, a declarat Florin Alexandrescu, fără a da alte detalii.

Cine este Florin Alexandrescu (sursa: ZF)

  • Florin Alexandrescu (34 de ani) este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe-Bănci, specializarea Bănci şi Burse de Valori.
  • Din decembrie 2007, a fost numit director operaţional al grupului de firme MediaPro. Din această poziţie, el va coordona activitatea operaţională a tuturor diviziilor MediaPro şi strategia de marketing şi vânzări a grupului.
  • Anterior, a fost sales strategist pentru Slovacia şi România al Central European Media Enterprises (CME) şi sales director al Nova TV Cehia.
  • A început să lucreze pentru Pro TV în 1999, fiind în primii doi ani research coordinator în cadrul departamentului de cercetare. Între 2000 şi 2001 a fost sales executive în departamentul de vânzări al Pro TV, iar din 2001 până în 2006 a ocupat funcţia de sales manager al Pro TV.

Foto: ZF

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • interimarul intern interimarul intern
    Aoleu, oleu, leu, leu... Iar trebuie sa va deslusesc gandurile intortocheate.
    Situatia e foarte clara si limpede pentru cine are ochi sa auda si urechi sa vada.
    Sarbu se destrabaleaza prin zari mai inalte. Dar a vrut si sa lase pravalia autohtona cat mai bine. Si ca sa fie el si mai sigur s-a gandit sa dea vreo cateva la gioale competitorilor. Asa ca l-a scos pe nea Florica la produs panica'n targ. S-a apucat Florica sa explice pe la oameni ca el e mama vanzarilor dar ca vanzarile astea merg bine pe genul internalizat. S-a dus frumusel la Intact, i-a pus pe oameni sa internalizeze si dupa ce au scos aia pasarica internalizatoare pe trompa i-a lasat cu ochii interni. Si daca tot se apucasera aia sa internalizeze, internalizat a ramas. L-au scuipat pe Ionete ca pe un molar gaunos si si-au dat seama ca nu are cine sa se joace de-a internalizarea. Cum ar veni Intactul e rezolvat. S-au facut de ocara cat cuprinde. Au ramas fara un vanzator capabil. Borcanul cu miere brusc s-a diminuat.
    Odata executat Intactul, s-a mai uitat Alexandrescu prin jur si s-a apucat de Realitatea. Pe fix acelasi model. Brandusa se incalzeste pentru un sprint hotarat catre alte zari si, dupa ce Florica o sa-i pupe dulce pe portofel pa-pa, vor internaliza si ei catre vreo celebritate din propria ograda. Vreun sindicalist feroce ca doar au destui p'acolo.
    Iar, dupa ce a rezolvat problema spinoasa a competitiei, Florica va raporta la stapanire misiunea indeplinita si se va intoarce frumusel la Pro-ul care va creste si mai mare si mai frumos si mai tantos.
  • gogu macelaru gogu macelaru
    Florine tata, nu te ataca atata bre ca nu merita! Ori ti-ai pierdut umorul pe le cehi?!
    Prin profilul de mai sus zicea ca ai ceva experienta pe vanzari! Pai mata nu stii ca ala care umple borcanu cu miere e intotdeauna banuit sau chiar acuzat de diverse? te-ai cam dedulcit la lucru prin tari civilizate! Renunta la sensibilitatile astea daca vrei sa faci ceva purici pe frumoasa piata de pub din Romanica!
  • pacepa pacepa
    mihaita , aici erai, ca te lasasem pe la NATO - te rog mult(n-ai ce cauta la bucuresti), lasa-l pe om in pace, a scapat de necinstitul Sarbu, nu s-a inteles cu cinstitul Voiculescu si iata ca l-a ales pe preacinstitul Vantu ! Stiam ca purtai mustata pe vremuri, acum la moda e ciocul ! Cinstit cu cioc intr-o lume de jmecheri cu barbi ( ca tot vorbim de rtv ).
  • mihaita caraman ( www.cinstea.ro) mihaita caraman ( www.cinstea.ro)
    Domnule Alexandrescu,

    Nici nu stiti cat ma bucur...In sfarsit o voce apasata in tara asta ! Din Mileniul 2 va asteptam.Mi-as dori mult sa vin la Bucuresti si sa va cunosc personal, sa va strang mana si sa va spun : cinstiti-ma cu ceva ! Sper sa ma primiti, ca dl Iliescu, cel care a vrut sa fie si sarac , nu-mi mai raspunde la sms.
  • kim philby kim philby
    Draga Mata Hari ,
    daca TE privesti in oglinda ai grija sa fie lumina aprinsa in baie ....
    Draga Florin,
    verbul "a privi" devine reflexiv cand intervin persoane si oglinzi :-)altminteri sireata mata hari poate privi o oglinda in dunga si ramane nelamurita....ca-n cinste oricum nu si-a propus sa se bata cu tine la -nceput de Mileniu 3...
  • kim philby kim philby
    @ mata hari - pai ce facem fetele, dam asa cu noroi in om : ca, sanchi, borcanul cu miere ( la fel i-a zis obae si lui ionete)ca, sanchi, legaturi primejdioase/banoase pe la sefii realitatii - vrem probe sau nume , altminteri nu se pune. ce, daca-i lucreaza omului sotia la mccann, gata suspiciunea, iar sarbu nu l-a dat afara ci a vandut compania unde era director. asa ca ramane ca mai sus: probe nu vorbe!
  • Florin Alexandrescu Florin Alexandrescu
    Draga Mata Hari,

    Oricine ai fi si indiferent pe cine reprezinti, priveste o oglinda si incearca sa realizezi cine esti cu adevarat; daca iti place ce vezi, acest raspuns e inutil; daca nu, mai e timp sa intelegi ca inca exista oameni, chiar si in Romania mileniului 3, pentru care cinstea e, deopotriva, calitate si defect.
  • mata hari mata hari
    credeti ca de bun strateg ce era l-a lasat sarbu sa plece? se pare ca a umblat la borcanul cu miere, in cardasie cu niste publicitari locali. si legati de anumite persoane foste prin acelasi trust, acum mari jmecheri la rtv.
  • gabi gabi
    pacat de el daca face asa pas in cocina politicii,sau ii dau pasi cei de la PRO-TV??
  • gogu macelaru gogu macelaru
    aoleuuuu!!! nu cade cam de sus florin? prea jos trebuia sa zic! chiar asa puternica sa fie criza incat sa accepte un job in grupcocina?!

    atentie florine, sa nu te manance porcii!!

    te felicit ca ai scapat de dracu dar vezi sa nu dai de ta-su!

Trimite un comentariu

sus