Skip to main content

Media Image, acceptată în asociaţia internaţională de monitorizare

 

media-image-logoCompania de monitorizare românească Media Image a fost acceptată în asociaţia profesională internaţională a companiilor de monitorizare – FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse).

Publicitate

Ce înseamnă intrarea în FIBEP: acces la monitorizări provenite din Australia, Rusia, China, India, Malaiezia, Singapore, Statele Unite, Argentina, Brazilia.

FIBEP, spune Media Image într-un comunicat, este singura asociaţie profesională a companiilor de monitorizare şi reuneşte mai mult de 80 de membri din 46 de ţări.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • trustman trustman
    pana la urma am cazut de acord ca e un lucru bun intrarea voastra in FIBEP :)

    o precizare: in comentariu anterior am facut o greseala si am spus agentie de presa. mTR nu a fost niciodata agentie de presa ci doar de monitorizare.

    de altfel, apreciez foarte tare companiile romanesti de monitorizare media pentru ca stiu ca e o munca grea si cred ca prezenta mediafax pe piata si ca agentie de presa si de monitorizare produce(a?) destul de multa confuzie in randul clientilor.
  • Miron Miron
    1. Mea culpa, nu stiam prea multa istorie. Tot respectul!
    2. Intr-adevar, cum spui si tu, MediaTrust a fost prima agentie de presa din Romania membra FIBEP. Doar ca noi, Media Image, nu ne-am dorit sa fim agentie de presa si nici, initial, sa intram in ce ni se parea a fi o asociatie a agentiilor de presa... Intre agentia de monitorizare si agentia de presa ar fi o linie demarcanta foarte subtire, pe care codul CAEN nu o traseaza, si care ar merita probabil discutii suplimentare - deocamdata in particular.
    3. Intr-adevar, lucram amandoi la Media Image si eu am facut prezentarea la Buenos Aires. Intr-adevar, accederea noastra a fost tardiva si recunosc ca, personal, am gresit in ceea ce am crezut initial despre FIBEP. Mi s-a dovedit in Argentina cat de importanta este aceasta includere pentru noi, si, cum spui si tu, pentru piata de monitorizare din Romania.
    4. Am fost in mod sigur prea dur si imi cer scuze. Cu toate astea, eu m-as lauda cu pilele Media Image :) - toate sunt pile extrem de puternice, cladite pe product quality si client service. Si sa stii ca si la stat se poate - tot prietenii stiu de ce ;)
    5. Mai conteaza totusi si ce companie straina anume a investit. Din punctul tau de vedere, stiu, conteaza mai putin. Inteleg ca te-ai retras inainte de momentul achizitiei. Totusi companiile care se respecta studiaza achizitorul in prealabil, ceea ce am facut si noi inainte de a refuza oferta aceluiasi IMM.
  • trustman trustman
    @ george / miron

    1. nu sunt claudiu. claudiu este unul din actionari si fondatori dar nu este singurul. si-mi place sa cred ca meritul pentru crearea si evolutia MTR pana la un punct imi apartin mie.
    2. dincolo de ce spuneti voi despre imm - pe care nu le controlez pe motiv ca m-am retras de mult din MTR si nu ma intereseaza - realitatea este ca mediaTRUST a fost prima agentie de presa din romania care a fost membra FIBEP.
    3. daca lucrati pentru mediaimage - felicitarile mele pentru ca ati intrat in FIBEP. Este un lucru excelent si pentru voi si pentru monitorizarea de presa din Romania. Chiar ma intrebam de ce naiba nici o agentie romaneasca nu este interesata de FIBEP.
    4. cat despre laudele cu ce face mama... sincer nu am nici o jena sa ma laud cu mTR o companie care nu a luat niciun contract pe pile si nu a avut contracte de la stat. prietenii stiu de ce :))
    la fel, faptul ca o companie straina a investit in .ro in industria de monitorizare a presei este un lucru laudabil.
  • Miron Miron
    Claudiu, dragule, la treaba asta cu "cea mai puternica" nu pot sa ma abtin sa nu rad un pic. Din cate stiu eu, IMM si-a luat amenzi de la Comisia de Etica in PR in Polonia pentru declaratii mincinoase de cota de piata. Daca Romania nu are inca o Comisie de Etica in PR asta nu inseamna ca trebuie sa va apucati sa faceti declaratii pompoase. Ah, btw, si eu nu m-am laudat niciodata cu ce poate mama, ci doar cu ce pot eu.
  • George George
    @trustman - IMM cea mai puternica companie din Polonia? De Press Service ai auzit? Press Service si IMM detin in Polonia aproximativ 30% din piata fiecare. Iti pot da si alte amanunte dar in private. Pana una alta, sa uitam de declaratiile absolut mincinoase facute de IMM (in Polonia si in alte parti)....
  • trustman trustman
    da, mai exista o companie (pe care am fondat-o eu :)) - se numeste mediaTRUST si a fost preluata de grupul IMM, cea mai puternica companie de monitorizare a presei din Polonia. La momentul preluarii, mediaTRUST era deja membra, de ani buni, in FIBEP.
  • Vali Vali
    Mai exista companii romanesti in FIBEP?

Trimite un comentariu

sus