Skip to main content

Revista presei media – 16 octombrie

 

Publicitate

dan-chisu-dbDan Chişu, într-un interviu acordat Daily Business: “Din nefericire, publicitatea TV ia forma posturilor care au derapat şi încă sunt în derapaj. Cam toate posturile mari de televiziune fac rabat de la calitate în fuga pentru audienţă, şi publicitatea alunecă şi ea.”

Din interviu:

  • Publicitatea online va câştiga teren şi sunt 100% sigur că, nu foarte târziu, companiile vor realiza că acest mediu este mult mai precis, sigur şi măsurabil decât alte platforme pe care se poate face publicitate.
  • Criza a determinat deja o reaşezare a bugetelor, românii încă luptă cu o mentalitate învechită.
  • Câştig deseori mai mult din emisiunile TV decât din alte afaceri în care sunt implicat. Din toate business-urile, în prezent, câştig cam 500.000 euro pe an, net.
  • Despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate: De obicei scoteam cam 200.000 euro din acest business, pe an, acum scot cam 100.000 euro.

Dan Chişu: Business-ul este ca ceaiul - trebuie să ştii când să te opreşti din pus zahăr

cristina-simion-iaaro1Cred că din iunie mi-a fost foarte clar că vom termina anul pe pierdere, de la lună la lună pierderea s-a accentuat şi am tot refăcut estimările în jos”, mărturiseşte Cristina Simion, managerul Edipresse AS România, editorul revistei Elle şi una dintre puţinele companii de presă pe profit în 2008. Deşi viitorul pieţei media locale este destul de incert, scrie Business Standard, bugetarea Edipresse AS pe 2010 prevede o uşoară îmbunătăţire a industriei în parte a doua a anului.
Ce se întâmplă cu presa scrisă când şi liderii intră pe pierdere

Adevărul de seară sărbătoreşte mâine un an de existenţă, scrie Adevărul într-un material amplu. Adevărul de seară are în prezent 30 de ediţii locale şi apare în 48 de oraşe, în peste 530.000 de exemplare pe zi.
„Adevărul de Seară“ împlineşte un an!

madalin-ionesc-2Marca auto Porsche şi vedeta TV Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii Acces direct de pe Antena 1, sunt în centrul noii campanii de promovare a casei de brokeraj X-Trade Brokers, observă Business Standard. Campania casei de brokeraj X-Trade Brokers se ridică la 300.000 de euro.

Pentru derularea campaniei, X-Trade Brokers a ales un parteneriat cu Intact Media, iar promovarea campaniei se face pe posturile TV Antena 1, Antena 3, dar şi pe Realitatea TV şi Money Channel.
Ce au în comun o vedetă TV, un Porsche şi o casă de brokeraj

Jurnaliştii de la principala agenţie de presă din Italia, Ansa, au declanşat o grevă pentru 48 de ore, relatează AFP, citată de Evenimentul zilei. Angajaţii protestează astfel faţă de concedierile anunţate de conducerea agenţiei, în contextul crizei economice.
Redacţia Ansa, în grevă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doamna nutzi de la primarie doamna nutzi de la primarie
    Domnu' Herault, sunt secretara pe probleme gospodaresti de la Primarie. Mi-a zis DOMNUL PRIMAR sa va comunic ca nu e problema cu protocolul. Se plateste integral. Si mai zicea ceva de chetarin sau nu mai stiu cum. Ca cica sa-l aduceti dumneavoastra de la Isperanto. Eu nu stiu ezact cine e Chetarin asta. Asa ca sa-mi spuneti daca sa va pun in aceeasi camera sau stati separat?
  • S. Andi S. Andi
    Eu cred ca Dan Chisu, pe care altminteri il apreciez, ar avea mai mult de castigat daca nu si-ar da cu parerea in afara competentelor sale dovedite: filmul, calatoriile si...tigaile. Altfel, risca sa ajunga ca Monica Tatoiu, o doamna care se pricepe atat la cosmetice cat si la IT, primarie sau cresterea si ingrijirea animalelor domestice. La capitolul publicitate, domnul Chisu se remarca doar prin prestatia actoriceasca din spotul la zahar. Altminteri, carisma pe el ca la balamuc.
  • d.herault d.herault
    monsieur le maire,
    Touche ! E o onoare chiar si pt un cetatean francez sa primeasca cheile orasului ! Am o singura rugaminte la dvs pt deplasarea asta : imi trimite primaria bonurile de benzina la esperanto sau facem decontul dupa ceremonie ?
  • primarul din braila primarul din braila
    Mult stimate si iubite, domnule Chisu. In lumina celor postate postum de concitadina noastra Haricleea, doresc sa va invit in mod oficial, pe aceasta cale, la ceremonia de decernare catre dumneavoastra a cheilor camarii Municipiului Braila. La o data pe care o veti stabili dumneavoastra.

    Va multumesc in numele brailenilor, al doamnei Darclee, al lui Panait Istrati si, mai ales, al lui Terente!
  • alifantis alifantis
    dane, tine-o tot asa ! generatia ta , a mea si a haricleei nu si-a spus ultimul cuvant!
  • haricleea darclee hartulari haricleea darclee hartulari
    STIMATI ANTEPOSTATORI,

    NU E FRUMOS SA VA ASCUNDETI DUPA IDENTITATI FALSE SI SA VA BATETI JOC DE UN OM , PE FOND, ONEST, CARE SI-A PERMIS SA FIE VIZIONAR SI IN INTERVIUL DE AZI SI ACUM 30 DE ANI ATUNCI CAND VOI VA-NCALTATI INVERS.

    STIMATE DOMNULE CHISU,

    NU-I BAGATI IN SEAMA , SUNT FRUSTRATI SI NU STIU SA CITEASCA MESAJELE PE CARE DVS LE TRIMITETI ATAT DE CLAR IN ACEST INTERVIU.
  • cfr calatori cfr calatori
    da, domnu chisu , aveti dreptate, a scazut mult calitatea programelor tv . noroc cu dumneavoastra - o pata de soia pe reverele pline de grasime si muci ale televiziunilor din romania.
    va asteptam sa va reimbracati bundita, sa va puneti cushma pe ceafa si sa veniti sa trageti buhaiu la Gara de Nord ca acum 2 ani, de Revelion la Realitatea.acum ca Teo a plecat puteti factura si onorariul dansei.
  • gramada in cada gramada in cada
    Gorane, relax my friend. Sugar is ok. The Frying Pan Master has answered me. He told me that i don't qualify for sugar. Instead i'll have the enormous opportunity of attending Deko stand-up shows for an entire year with a huge discount - 10%. And an extra bonus - one cup of tea for free each show. No sugar included. I think we can contact Mr. Craiu for an extended barter contract.
  • goran goran
    so,it's clear! sugar in every cup of tea. i understand now why my shows in romania are barters : i play with my band and dan give us sugar. a lot. in sarajevo it is easy for me to change the sugar in euro, but mr bursicot had a lot of problems to come back in paris with 20,000 lbs of margaritar.
  • gramada in cada gramada in cada
    Bai, da invidiosi mai sunteti pe succesul omului. De parca nu se stie ca o gramada de oameni au lucrat la Chisu. Pentru glorie si bani mai la anul dar au lucrat. Eu unul sunt mandru ca am muncit cu ravna pentru Danutz. Si ma bucur si mai mult ca din banii pe care nu ni-i dadea pe salarii a reusit a devina un asa businessman. Ma simt si eu parte a acestei reusite.
    @Chisu - Stapane al Tigailor, unde sa-ti trimit IBAN-ul ca sa-mi dai dividendele?
  • margaritarescu margaritarescu
    Depinde foarte foarte mult si ce soi de zahar pui. Daca torni niste brun peste un Bi Luo Chun nu e treaba serioasa. Se pare ca varianta castigatoare este Margaritar peste ceai de tei autohton. Mai ales ca nu mai exista vreun risc ca infuzia de tei sa aiba efectele pe care le zvoneste poporul. De la o varsta incolo nu mai conteaza.
  • aspartam aspartam
    f tare chestia cu businessu' si cu zaharu'-n ceai... se vede ca dl Dan se pricepe si la ceai si la zahar ... a propos, in cei 500 de mii pe an se pune si onorariul de la margaritar sau nu ?

Trimite un comentariu

sus