Skip to main content

Schimbare de grilă la GSP TV. Sabina Petre: Nu se pleacă de la ideea reducerii de personal

 

GSP TV schimbă grila. Va avea ştiri scurte din oră în oră şi trei jurnale mari, de o oră. După ce, săptămâna trecută, GSP TV a rupt colaborarea cu Decebal Rădulescu, iar moderatorul Contraatac, Coştin Ştucan şi-a dat demisia, emisiunea va fi reluată într-o nouă formulă.

Publicitate

Sabina Petre, director general GSP TV, spune că reaşezarea nu pleacă “de la ideea reducerii de personal”.

Luni, paginademedia.ro va publica un interviu cu Sabina Petre, despre legătura dintre plecarea lui Decebal Rădulescu şi Dumitru Dragomir, dar şi despre relaţia Antena 1 – RCS.

Sabina Petre, director general GSP TV:

“Acum suntem într-un echilibru. Nu este în strategia mea şi nu e o sarcină din partea patronatului să dăm oameni afară. Fiecare va avea atribuţii precise, împărţite clar pe emisiuni.”

Când se va face?

Este în curs acum.

Se vor da oameni afară?

Nu se pleacă de la ideea reducerii de personal. Doar de la ideea că fiecare angajat trebuie să aibă de lucru. Acum se schimbă structura programului şi este de lucru. Intră ştiri din oră în oră. De fapt au intrat, de luni.

Va fi o reaşezare. Se schimbă din atribuţii, pentru că se schimbă grila.

Ce se schimbă?

Contraatac va avea o altă formulă. Îşi va extinde durata şi nu va fi un singur moderator, vor fi trei, prin rotaţie: Radu Naum, Silviu Tudor Samoilă şi Emil Grădinescu. Emisiunea va avea, cu o oră mai mult. Va începe înainte de ştiri şi, după ştiri, continuă cu alte două ore.

Ştirile vor fi din oră în oră, câte 15 minute, cu trei jurnale de o oră pe zi, la 13.00, 18.00 şi la 21.00. Va intra campionatul naţional de hochei şi suntem în discuţii pentru încă două competiţii. În pauza competiţională, va fi altfel.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • UnCopilutz UnCopilutz
    Petrişor, îţi explic eu acum: site-ul de care am spus arăta exact ca şi acest BLOG. Între timp, până am văzut că ai răpuns la comentarii, observ că şi-a schimbat tema site-ului. Iar aceasta ESTE UN BLOG. Cum adica poţi spune că e o "publicaţie online"?
  • Stii IT? Stii IT?
    Cei de la GSP dadusera lovitura acum un an iar acum au ramas doar cu Gigi in telefon, zi de zi.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Copilutz,

    1. Nu înţeleg ce vrei să spui.
    2. Paginademedia este o publicaţie online, nu un blog.
  • UnCopilutz UnCopilutz
    Mi se pare mie, Petrişor sau site-ul gorjnews.ro seamănă prea tare cu blogul tău?
  • Alexandru Popescu Alexandru Popescu
    TELESPORT, din 19 octombrie, de la ora 19:00
  • iubitor de sport ! iubitor de sport !
    Prea multa importanta pentru un post e televiziune care face audienta 0,1 . Si daca Contraatac va fi moderat de Gradinescu , Samoila si naum atunci ce diferenta exista intre Contratac si Plus ? sau Contraatc si Culise. Oricum suntem tara stirilor la noi nu exista statie tv care se respecta care sa nu aiba buletin de stiri !!Ce or sa dea ei la atatea buletine de sitri ?? cum injura gigi pe toata lumea ??Daxa vor sa fie post de sport sa cumpere competitii, au facut unpas cu Liga de Hochei sa cumpere Voleiul baieti si fete ca acolo vor avea destule meciuri decat stiri de 2 lei , dar lor le pasa de sport ......
  • Alex Alex
    poate ne spui si noua unde vor lucra din 19 octombrie d.radulescu si c.stucan cei 2 care au plecat de la gsptv.

Trimite un comentariu

sus