Skip to main content

Traian Băsescu „i-a luat” pe Geoană şi pe Antonescu la Happy Hour

 

Cu preşedintele Traian Băsescu invitat, Happy Hour a avut o audienţă cu mult peste ediţiile în care în platoul emisiunii de pe Pro TV au fost alţi doi candidaţi, Crin Antonescu şi Mircea Geoană.

Publicitate

Pro TV a atras peste 900 de mii de telespectatori din mediul urban, marţi. Pe locul următor, între cei trei candidaţi, se află ediţia cu Crin Antonescu, de luni. Geoană, care şi-a dovedit calităţile vocal folclorice ieri, cântând Mă dusei să trec la Olt, e pe locul trei.

Iată audienţele Happy Hour cu cei trei candidaţi în platou:

Traian Băsescu (marţi) – 909.000 telespectatori (7,8 rating)
Crin Antonescu (luni) – 784.000 (6,7)
Mircea Geoană (miercuri) – 624.000 (5,4)

De menţionat că, în toate cele trei ediţii, emisiunea de pe Pro TV a fost lider de audienţă pe intervalul orar de difuzare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Hahaha...sa moara ciutacii si cu restu vietatilor de la antena 3 ... Basescu face audienta contrar aberatiilor vomitate de ei.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Răzvan, sunt deja offtopic, dar ştiu povestea, că doar eram pe acolo pe undeva :-) De aia s-a şi întîmplat asta - http://z8.ro/ciclopro4 .
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    ...deci înalt tehnic, Crin se descurca bine. Discursul e de stadion. Una, doua "Base e mingicar, Crin e valoare". Merge la tolo, nu si la paginade. Deh!
    @george. la ultimul flashmob cu biciclete au intrerupt circulatia fara sa le ceara nimeni. Sanchi, ca sa se evite accidentele. Apropo, asta noapte un taximetrist m-a 'sters' desi tot Magheru era gol. Cred ca niste mici grupe ar trebui infiintate. Nici n-ar pica sub L60. Sa le explicam celenteratelor ca strada nu e numai a lor. Si ca daca si-or lua toti bucucrestenii masini, ca nemtii, ei doar in brazda vor mai trage de covrig.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @stelica. Eu am niste dileme cu internetu asta romanesc. Acu 10-15 ani daca aruncai o duda pe net faceai treaba. Teava aveau numai premiantii. Site-uri la fel. Astazi, pustiul care m-a ajutat la zugraveala are pagina - muzica, chat, ciordeli de pe torente. A bagat si Zeppelin pe langa Adi Copilu special pentru mine. Are cateva sute de vizite pe zi. Mai departe mi-e frica sa ma gandesc cum va evolua publicictatea. Toti vom deveni vectori? Cred ca o sa ne brenduim si emailurile cu Toyota sau Muflatar...
    Da, s-a facut multa caterinca pe cele trei posturi legate de AVP, Bpt & Co.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Legea 60 e aia cu adunările publice.
  • gabi gabi
    ma doare undeva de basescu si hahaitul lui ,dar ca sa sustineti ca un crinulet,un doctorel si un prostanac sunt alternative la vot...!!! iti trebuie tupeu sau sa fi angajat cu norma la nr postari! Daca ramin astia prefer ca eu sa nu merg la vot ca sa nu ma judece copii mei mai tirziu. Sa se duca astia care pun botul si se intrec in osanale pentru favoritii lor!!!!!!!!
  • stelica stelica
    @cucui - bre, Razvane! Io zic asa:
    i) Pe crinisor l-au pacalit unii ca internetul e viitorul si ca acile e targetul lui
    ii) Crin nu prea are de unde sa ia voturi. De la masa de manevra a psd miscata de aparatul lor minune n-are cum. De la jihadistii lui base n'as prea crede.
    iii) Asa ca i-au ramas nehotaratii. Puhoaie.
    iiii) Doar ca nu prea stie cum sa o faca.
    iiiii) Naimitul de tastaturari care sa bage commenturi pe net e cat o franzela si 3 mici cu mustar. Cu banii de panotaj din Lugoj rupi netul pe piept.

    Bre, Razvane, bre! E minunat ca e asa si ma doare fix la basca. Dar... Bre, Razvane, bre! Chiar nu si nu si nu se poate sa o faca mai cu talent? Ca mare bular ce te afli, du-te, bre si da-le cu scrisaturile in capatani!
    Pai bine bre, Razvane, bre! Am citit comentariile de la articolul cu tine patron si pe cele de aici. Ca n-am mai vazut atata veselie pe la Petrisor de cand a dat drumul la pravalie. Pai bre, Razvane, bre. Gasca aia de mosi cu care ai baut matale beri mascate taraie pe jos cu toti nefericitii astia. Tot ai batrani sunt baza bre, Razvane, bre!
  • gabiibag gabiibag
    Pai....asta e ordinea si la alegeri....Antonescu va intra in turul 2.....si va si castiga pana la urma! Oricum, mie mi-a placut mai mult emisiunea cu Crin Antonescu!
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Care-i Legea 60? (banuiesc ca e cu rima)
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Răzvan, din şa nu contează nici un Băse şi nici un Crin. Doar tu, viaţa ta şi faptul că tu poţi alege mai multe lucruri, iar ei au viaţa programată.

    Eu nu sunt implicat decît în Legea 60.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Eu chiar acuma o sa bag o tura cu bicla Domenii-Universitate-retur. Insa, ca biciclist, nu am cum sa nu fiu implicat politic... Sa nu am pata pe acest Glumberg, primul si cel mai bogat in gura cetatean al Bucurestiului... Doctor Haos!
    P.S. Salutari domnului Ilie. Respect!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Personnellement, cel mai eficient mi se pare nea Ilie de la parter, care ştie să zugrăvească, să dea găuri, să monteze maşina de spălat la apă, toate astea cîntînd. Mi se mai pare eficientă bicicleta în Bucureşti. Băsescu şi restul sunt nişte detalii insignifiante pentru meschina mea viaţă, la fel şi emisiunile cu/despre ei.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @George. OK. Dilema mea era alta. Care este mai eficient? Crin, care si-a propus sa castige cantitativ internetul sau Base, care vrea sa castige 'calitativ' tineretul? Cati din net, grosul zic, sub 40 de ani, pot fi convisi sa merga la vot pentru ca "Basescu e cam nașpa" si cati din aceeasi categorie sunt pentru "amsterdamizare"? (ca te vad biciclist) Pana la urma, amandoi au apelat la doua solutii ultra-moderne. Mie insa a lui Basescu mi se pare mai 'naturala'! :)
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Pînă acum, văd că Anda e campioana. De fapt Andul. Mă doare în fund de Băse şi de alegeri, dar am o viaţă, sunt tînăr şi mă amuz de tehnici antice de manipulare online. Nu evoluăm deloc.
  • sandman sandman
    Normal, lumea se da in vint dupa circ si bufoni. Doar ca Pacaliciul ala o sa piarda alegerile cu brio.
    GHP, ia vezi IP-ul meu...

Trimite un comentariu

sus