Skip to main content

Traian Băsescu „i-a luat” pe Geoană şi pe Antonescu la Happy Hour

 

Cu preşedintele Traian Băsescu invitat, Happy Hour a avut o audienţă cu mult peste ediţiile în care în platoul emisiunii de pe Pro TV au fost alţi doi candidaţi, Crin Antonescu şi Mircea Geoană.

Publicitate

Pro TV a atras peste 900 de mii de telespectatori din mediul urban, marţi. Pe locul următor, între cei trei candidaţi, se află ediţia cu Crin Antonescu, de luni. Geoană, care şi-a dovedit calităţile vocal folclorice ieri, cântând Mă dusei să trec la Olt, e pe locul trei.

Iată audienţele Happy Hour cu cei trei candidaţi în platou:

Traian Băsescu (marţi) – 909.000 telespectatori (7,8 rating)
Crin Antonescu (luni) – 784.000 (6,7)
Mircea Geoană (miercuri) – 624.000 (5,4)

De menţionat că, în toate cele trei ediţii, emisiunea de pe Pro TV a fost lider de audienţă pe intervalul orar de difuzare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anda anda
    Dacă nu pot fi mai buni, măcar să îi facem mai puțini", îndeamnă site-ul de promovare a referendumului www.spunesituda.ro. Acest site este un alt furt al lui Traian Băsescu. Dupa ce a furat slogan-ul lui Crin Antonescu acum se folosește de site-ului www.spunesitu.ro., dându-i alt sens decât cel real, pentru a-și promova campania.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Răzvan, crede-mă că nu sunt foarte multe IP-uri dar multe username-uri :-) Ce naiba, ştim tertipurile astea de cînd am început să facem şi altceva decît mIRC.
  • anda anda
    Traian Băsescu continuă să se comporte iresponsabil, chiar şi atunci când ţara este în criză. El a refuzat soluția Iohanis. Tot el se opune votului majorității în Parlament. Băsescu nu este capabil sa conducă o țara. El își urmărește propriile interese. Băsescu are grija sa ii fie bine lui și familiei sale folosindu-se de cele mai josnice mijloace.
  • anda anda
    Traian Băsescu folosește referendumul ca o trambulină pentru propria campanie. El încearcă să se ascundă în spatele acestui referendum pentru că nu are nicio realizare cu care să vină în fața românilor.E rușinos ce face! Cat a fost președinte țara a dus-o foarte rău! Daca va câștiga Crin Antonescu se vor schimba multe lucruri!
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @GHP. Eu cred ca IP-urile sunt diferite. La mesaje text iti faci treaba binisor si cu dial-up-ul. Interesant este ca preponderent pe net este Crin. Nu Geoana, nu Base. O fi bine, o fi rau? Pentru propria campanie ma refer, nu pentru tara... Teoretic, ar fi bine, ca ajungi si la persoanele care nu-si mai iau informatia din media traditionala. Sau nu si-au luat-o niciodata. Nasol insa – ca astia nici nu prea se inghesuie la urne!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Începe gargara online prin comentarii. Hai să facem pariuri: cîte persoane au comentat cu aceste 10 username-uri şi de la cîte IP-uri în total? Miza: un ardei roşu iute, plus o ciorbă a la grec la terasa din cartier.
  • ingeras ingeras
    lumea s-a uitat la Basescu sa vada ce prostii mai spune,lumea e satula de atata minciuna si vor lua masuri vor vota Crin Antonescu!
  • MIHAI POPA MIHAI POPA
    Poi lumea s-a uitat la basescu sa vada ce caterincar de presedinte are romania ,in mod sigur viata lui ca presedinte s-a dus!!!
  • ada ada
    Iti dai seama ce experiment ?! gata , daca a obtinut baselu 7.8 pct de rating la happy hour, e clar.
    Se uita lumea la el, ca sa vada ce prostii mai debiteaza, nu de alta.
    Tot Antonescu o sa iasa presedinte.
  • Cetateanul Cetateanul
    Ce audienta ar avea in continuare daca Domnul Basescu ar explica poporului cum a furat conceptul si grafica Site-ului www.spunesitu.ro sau sloganul domnului Antonescu Denatureaza atentia de la cauza nobila a poporului la o cauza personala a Domnului Basescu.Inca o data m-am convins ca trebuie sa votez Crin Antonescu.Basescu este un mare talhar
  • Razvan Bratulescu Razvan Bratulescu
    Traian Basescu este implicat in mai multe scandaluri de-aia a iesit pe primul loc. Nu acelasi lucru se poate spune despre Crin care a adus audienat numai pentru ca este admirat de romani. Crin are un comportament ireprosabil, lucru care ii va aduce multe voturi in plus fata de Basescu. De Geoana nu mai poate fi vorba!
  • Tudosiei Tudosiei
    Urmeaza invitatii la:
    - Rataciti in Pana(ra)ma
    - Te pui cu blondele
    - Lantul Slabiciunilor (nu se mai da, dar se poate reinventa)
    - Acces Direct
    - Balanel si Creionel si/sau Mihaela

    precum si in roluri episodice in:
    - trasniti in NATO
    - State de Romania
    - Si milionarii plang
    - Tradati in dragoste
    - Din Dragoste (sezon nou, doar cat e campanie).

    Am ramas fara subiecte.

    In tot acest timp, intr-un colt indepartat al Galaxiei Bucuresti, niste medici se chinuie sa infiinteze Sectia de Cardiochirurgie Pediatrica (la spitalul Marie Curie).
  • andnobody andnobody
    ok, urmeaza sa il vedem pe basescu la euforia si pe taraf. au ajuns de rasul curcilor candidatii....
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Io i-as baga pe Basescu si pe Geona in Turul Doi al Audientelor. Sa vedem cum misca si la Cpatos, de exemplu...
  • Laurentiu Laurentiu
    hai vere ca mi se par chiar penibili candidatii. pai numai acolo nu mersesera.

Trimite un comentariu

sus