Skip to main content

Divizia de Radio şi TV Adevărul Holding va fi condusă de Ionuţ Şlincu

 

slincu_ionut_Adevărul Holding a anunţat intern noul director al Diviziei Radio şi TV a grupului. El este Ionuţ Şlincu (40 de ani) şi a lucrat până acum la BBC, Pro FM, Info Pro, dar a colaborat şi cu posturile TV Pro TV, Acasă şi Sport.ro.

Publicitate

Şlincu a fost implicat şi în post-producţia unor evenimente sportive, precum unele meciuri din Champions League.

Studiorile radio TV ale Adevărul Holding sunt în prezent în construcţie. "Vor fi operaţionale la începutul anului viitor", a declarat, pentru Paginademedia.ro, Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding.

Iată mesajul care anunţă noul director:

"Ionuţ Şlincu, 40 de ani, va fi de la 1 decembrie 2009, Directorul Executiv al Diviziei Radio şi TV. Noul nostru coleg are o vastă experienţă în domeniu, colaborând până acum cu instituţii de prestigiu în domeniu, cum ar fi radiourile BBC, Pro FM şi InfoPro sau posturile de televiziune Pro TV, Acasă şi Sport.ro.

A fost implicat şi în post-producţia unor mari evenimente sportive, cum ar fi partide de fotbal sub egida Champions League, curse auto din seria World Rally Championship şi meciuri de wrestling. De asemenea, a realizat numeroase coloane sonore pentru zeci de spoturi radio şi de televiziune.

Ionuţ Şlincu e familiarizat şi cu ultimele tehnologii utilizate în lumea radioului şi televiziunii. „Consider că am experienţa de a lucra în echipă şi de a comunica cât mai bine cu colegii mei. Îmi place să învăţ mereu lucruri noi şi tot ceea ce fac să fie de cea mai bună calitate”, ne-a declarat Ionuţ Şlincu."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea mircea
    Ana, daca toti sefii din media ar fi ca Ionut altfel ar arata toata povestea in Romania. Pacat ca s-a obisnuit romanul sa comenteze aiurea in tramvai fara sa aiba date despre oamenii/ situatiile despre care vorbeste...
  • Filip Filip
    Ana, am lucrat cu Ionut in doua dintre locurile mentionate in comunicat. E, dupa cum spune si Mark, din alta lume - una in care competenta si bunul-simt te duc inainte, nu tupeul si pupincurismul. Nu stiu cat de multi oameni il cunosc, dar te-as provoca sa gasesti unul singur care sa-l vorbeasca de rau.
  • mark mark
    eu il stiu. e ok. unul din cei mai cumsecade oameni de media cu care am avut contact
  • ana ana
    foarte cunoscut personajul, n-am ce zice. a auzit de el familia. si cam atat. da cum s-a ocupat de sport, la mintea lui grigore, se pricepe la orice. oare cand s-o trezi patriciu sa vada ce are prin ograda?
  • Dragos Dragos
    Ce tare! Se inmultesc mogulii media. Daca scapa de Basescu (desi nu-mi doresc), sa-i vezi ce se vor manca intre ei.
  • SS SS
    Bravo Ionut!
  • babanul babanul
    Ce misto... a venit sa invete lucruri noi, hahahaha

Trimite un comentariu

sus