Skip to main content

EXCLUSIV: Robert Turcescu va avea o nouă emisiune la Realitatea TV

 

robert-turcescu4Jurnalistul Robert Turcescu va realiza o nouă emisiune la Realitatea TV, programată la prânz. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, programul va avea 30 de minute şi va fi difuzat de la 13.00 la 13.30. Cel mai probabil, emisiunea va începe de luni, dar data nu este încă stabilită clar.

Publicitate

Emisiunea TV va avea un format interactiv, asemănător celui pe care jurnalistul l-a realizat la Europa FM şi pe care îl prezintă la Realitatea FM. De altfel, se numeşte România vorbeşte, titlul emisiunii pe care Turcescu o face în prezent la Realitatea FM, de la 17.15 la 18.00.

Programul va fi transmis, în acelaşi timp, potrivit informaţiilor paginademedia.ro şi pe Realitatea FM, post condus de Robert Turcescu şi va fi difuzat de luni până vineri. Telespectatorii vor putea intra în direct şi vor putea trimite mesaje pe internet, pe SMS, dar şi prin intermediul camerelor de luat vederi amplasate în Bucureşti şi în oraşele mari din ţară.

Turcescu mai prezintă la Realitatea TV, în fiecare sâmbătă, talk-show-ul 100%.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • taher taher
    Cunosc cel putin 20de ziristi dati afara de la realitatea pe considerente de restructurare care ar putea realizaa emisiuni de genu asta mult mai bine decat ar putea spera vcreodata dl.Turcescu. e uimitor ce felde oameni ajung sa se numeasca formatori de opinii in tara asta...
  • Alexandru Alexandru
    Vai, ce retrogradare... Ce urmeaza, horoscopul?
  • Laurentiu Laurentiu
    interesant. astept oricum sa faca emisiunile pe care le facea pe la inceputul seriei de 100%.
  • Avram Alexandru Avram Alexandru
    Nu sintun bun specialist in acest gen de comunicare , vreau doar sa precizez ca incet dar din ce in ce mai sigur , apreciez puterea de sinteza a analistului Turcescu, ex. emisiunea pe" realitatea " din 3.11.2009.
    Nu vrea sa discut de anomaliile acestei campanii electorale. Sint scirbit.Nu pot sa concep alti 5 ani in aceste conditii prezintetiabile.
    Incercati sa analizati si sa discutati in temeiul oportunitatilor dv. eliberarea acestui stat de acest personaj aventurier
  • Petrisor Petrisor
    O emisiune culinara i-ar prinde bine, iar ca co-prezentator: Monica Macovei: prima reteta a zilei: tocanita de la DNA

Trimite un comentariu

sus