Skip to main content

Adevărul îi duce pe publicitari în Brazilia

 

iguazuAproape 200 de publicitari vor merge, în februarie, într-o excursie oferită de Adevărul Holding. Publicitarii vor merge în Brazilia, la Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume, aflată la graniţa cu Argentina.

Publicitate

Durata excursiei: trei zile.

Adevărul Holding nu este la prima iniţiativă de a plimba agenţiile de media (responsabile de bugetele de publicitate) în locuri exotice. Anul trecut, publicitarii au fost duşi în Africa, mai precis în Zambia, după cum paginademedia.ro anunţat AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pe fatza pe fatza
    un calcul de bun-simt arata ca toata excursia asta costa mai mult decat licenta forbes pt. un an, poate chiar 2; serios acum, merita? oare cand isi va scoate patriciu banii bagati in adev. holding pana acum? omul asta, cu pretentii de capitalist destept, chiar nu se pricepe deloc la afaceri?
  • daria daria
    Din pacate pentru Patriciu, banii investiti in astfel de excursii sunt ca si pierduti. Strategia de management a grupului Adevarul este haotica. Cazul Forbes explica totul: nu se stie nici acum care este publicul tinta al revistei, Adriana Halpert tipa incontinuu la amaratii aia de jurnalisti, care sunt in pragul depresiei, nimeni nu vrea sa se angajeze aici, in ciuda crizei, iar reclama in revista este ca si inexistenta. Face Corneteanu ceva in privinta asta? Nu. Cazul Forbes poate fi extins la nivelul intregului grup si nu cred ca o excursie cu publicitarii in Brazilia ar rezolva problema.
  • dragos dragos
    lasa ca nici de pe urma calatoriei in Africa nu sau inghesuit sa verse bugete la ei.
    Daca esti istet, accepti invitatia si in rest iti faci treaba asa cum trebuie.
  • concurenta concurenta
    pai si ce e vina lu' adevarul ca ii invita sau vina agentiilor si clientilor ca se duc? pana la urma nu-i pune sa semneze contract, dar te simti pe urma putin obligat sa-i bagi si pe ei in seama. daca au coloana, sa nu se duca, sa refuze invitatia pe principii etice... yeah right! :)
  • Ioan C Ioan C
    Patriciule, esti mai stupid decat permite legea. Nu mi-am putut imagina ca te vor face niste fraieri ca astia de-ti conduc Adevarul in felul asta. E inimaginabil cat de tare te pot pacali. Pune pariu cu cine vrei, coane Dinule, nu-ti va aduce nimic investitia ta megalomana in Adevarul si, cu atat mai putin, in excursiile astora de la agentii. Iti papa astia banii intr-un mod "artistic." Ziarele arata ca boala, sunt scrise intr-un sictir total si reclama zero. Metode de marketing de acum zece ani, subiecte care nu intereseaza pe nimeni, promotii care nu se vor acoperi niciodata, asta-i Adevarul. Pacat, Coane! Sincer te admiram...
  • pe fatza pe fatza
    e spaga pe fatza; asa se fac planningul si buyingul la noi: mai intai discutam rebate-ul si spaga, dupa aia mai vedem noi cum stam cu datele din sna si cu grp-urile.

Trimite un comentariu

sus