Skip to main content

ŞTIAŢI CĂ? Luni seară a fost finala Rătăciţi în Panama. Audienţă modestă pentru show-ul Kanal D

 

aly-2Rătăciţi în Panama, cea mai costisitoare producţie a sezonului, cu o investiţie de 2 milioane de euro, a avut finala luni seara. Audienţa concursului de pe Kanal D, câştigat de Aly (fost concurent la Big Brother) nu a ieşit din marja obişnuită de rating.

Publicitate

La finala prezentată de Andrei Gheorghe pe Kanal D s-au uitat, în medie, 133.000 de români din mediul urban, ceea ce înseamnă un rating de 1,1. Locul în clasament: 8.

Cifra este apropiată de media programului. Astfel, o medie pe cele aproximativ 60 de emisiuni Rătăciţi în Panama arată o audienţă pe ediţie de aproximativ 105.000 telespectatori (0,9 rating).

Lansarea show-ului, la 28 septembrie, a dat şi recordul de audienţă al concursului: 168.000 de telespectatori (1,4 rating). Detaliat despre prima emisiune, pe paginademedia.ro, AICI.

Concursul Rătăciţi în Panama a adunat 18 concurenţi. Printre aceştia, Silvia de la Vegas (care s-a bătut în finală cu Aly), Monica Gabor, Eduard AndreianuCRBL şi Cornel Păsat.

Premiul cel mare câştigat de Aly a fost de 50.000 de euro.

Citeşte şi:

Foto: ratacitiinpanama.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreiu Andreiu
    Cea mai mare gresala a programului este ... Andrei Gheorghe. Iar Kanal D este departe de postul cu stofa pentru un asemenea show, sa-i spunem pretentios... E nevoie de tehnica mult mai avansata, cameramani capabili, regizorul... nu mai spun! Vezi nemtii sau americani, care fac din orice rahat, bici. Si Survivor e un rahatel, dar impachetat are gust de prajitura. Eu nu inghit, insa, asemenea emisiuni. Scriu... din cele 20 de minute pe care le-am vazut din show si care m-au dezgustat.
  • reactoru' reactoru'
    Ce pretentii de audienta poti sa ai de la un kanal unde lucreaza Bahmuteanca ?
  • Andrei Andrei
    Eu sunt mare fan al survivor, bigbrother, etc. Am urmarti showul Rataciti in Panama doar in prima parte. Kanal D a gresit in primul rand prin nerespectarea telespectatorului modificand aproape de la o sapt la sapt ora de transmitere, cat si zilele(ba sambata, ba duminica/ ba de la 21.30, ba de la 22.00/23.00, etc). In plus finala a fost pusa luni, si cred k multi telespectatori aveau alte centre de interes...orikm a fost un inceput...asteptam cel de-al doilea sezon care poate fi facut cu mai putini bani in Delta romaneasca sau muntii carpati....Sarbatori fericite!
  • adi adi
    din pacate cum am mai spus astfel de reality show-uri la noi in romania nu vor prinde niciodata,deoarece romanii prefera scandalurile de pe otv,emisiunea cu curve a lui capatos si multe altlele ,totul tine de mentalitate si educatie ,pe care majoritatea romanilor(nu toti) nu o au din pacate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Tataee Tataee
    pacat de o chestie. au fost oamenii aia acolo, dar filmarile puteau fi facute la fel de bine in delta. nu am vazut mai nimic din frumusetea si salbaticia din Panama. nu au fost si probe mai "off-road", ca sa zic asa. doar pe plaja. dezamagitor. bine macar ca a castigat Aly. :D
  • dulcineea quinn dulcineea quinn
    sorry nu vazusem raspunsul ca intrase la junk.
  • dulcineea quinn dulcineea quinn
    am postat si eu un mesaj pentru articolul interviu cu reprezentantul Univers. ai putea sa-mi dai un e-mail in care sa-mi explici de ce nu l-ai validat? asta ca sa stiu daca mai intru sau nu pe site-ul asta. merci.
  • Jonathan Jonathan
    Dupa Big Brother, inca un format international de succes a fost compromis in Romania de incompetenta televiziunilor din Romania. Big Brother si Survivor sunt showuri de succes afara dar sunt costisitoare si pretentioase din toate punctele de vedere. Prima TV si Kanal D au facut imitatii proaste ale acestor formate si le-au compromis. Sunt sigur ca formatul Survivor difuzat in SUA are o audienta pe internet in Romania mult mai mare decat a avut Ratacitii.Concluzia e logica pentru televiziunile din Romania: daca nu aveti bani si capacitatea tehnica sa produceti asemenea show-uri, stati in banca voastra.
  • mad79 mad79
    m-a dezamagit concursul acestaa!de precizat ca sunt un fan al acestui tip de show,dar a face o comparatie intre rataciti si Survivor,ar fi o insulta la adresa telespectatorilor.ce s-a gresit?castingul,conceptul a facut ca cei de pe insula exilatilor sa nu aibe nici o sansa!trebuia acelasi set de reguli pentru toata lumea,aceleasi conditii,iar probele cel putin cele car includeau intrarea in apa erau o gluma proasta!daca nu se revizuieste ce am spus mai sus,nici nu ar avea rostul sa se mai faca inca o editie!

Trimite un comentariu

sus