Skip to main content

Tentativă de şpagă la CNA: OTV a încercat să o mituiască pe Narcisa Iorga cu un laptop

 

O pungă roşie de cadouri, cu o cutie de carton înăuntru, a fost adusă acum o lună la biroul Narcisei Iorga, membră a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Expeditoarea: o doamnă de la OTV. Narcisa Iorga a returnat însă pachetul, care conţinea un laptop, lui Doru Iuga, reprezentantul postului OTV la CNA.

Publicitate

E o încercare de intimidare a mea”, spune Narcisa Iorga.

Surpriză însă!

Lucrurile se complică în stilul de scandal binecunoscut televiziunii lui Dan Diaconescu. Doru Iuga susţine că nu OTV este expeditorul laptopului, ci “colaboratori ai canalului OTV care au fost daţi afară ” şi care “au vrut să se răzbune ”.

Narcisa Iorga a spus că se gândeşte la un proces. “Poate că am greşit că în momentul în care era la mine în birou nu am chemat poliţia ”, declară ea.

Tentativa de mită, povestită reporterei Carmen Andronache de la Paginademedia.ro,  de către Narcisa Iorga:

„Este vorba de un incident, îl cataloghez tot ca pe o încercare de intimidare a mea. Secretara mi-a spus că a venit o doamnă care a lăsat un pachet. Pachetul era ambalat într-o cutie de carton şi apoi introdus într-o pungă roşie de cadouri. I-am spus secretarei să ia legătura cu Doru Iuga (director de programe n.r.), fiind reprezentantul OTV în CNA. Eu nu ştiam cu cine altcineva să iau legătura.”

Doru Iuga a întârziat să ia pachetul, dar până la urmă a venit a venit şi l-a luat. Deci, acest pachet nu se află în posesia mea. Într-adevăr a fost o încercare de ...nici nu ştiu cum să-i spun. Poate că am greşit că în momentul în care era la mine în birou nu am chemat poliţia, dar m-am gândit că returnândul rezolv orice problemă. Acel pachet nu a intrat în posesia mea. A fost în biroul meu, primit de secretară dar ea l-a returnat. Ea poate fi martoră într-un proces pe care mă gândesc să-l deschid”.

Doru Iuga găseşte alte explicaţii pentru tentativa de mită: foşti colaboratori ai postului OTV care vor să se răzbune pentru că au fost daţi afară. Este contrazis însă chiar de cea care a venit cu pachetul la CNA, după cum se va vedea în continuare.

Doru Iuga:

"Nu mă vizează pe mine. E o problemă strict personală a lui Dan Diaconescu şi a Dianei Voiculescu. Se răzbună nişte oameni ducând un laptop doamnei Iorga. Sunt nişte duşmani ai domnului Traian Băsescu. Au făcut un blog împotriva noastră. Sunt şi agresivi, au ridicat palma la directorul executiv al postului (Diana Voiculescu, n.r.), am avut probleme cu aceste persoane".

„Mai mulţi colaboratori ai OTV-ului, care au fost daţi afară de Diana Voiculescu, directorul executiv al postului, au vrut să se răzbune. Au cumpărat două laptopuri de la Real au filmat momentul în care le-au dus la Onisei şi la Narcisa şi au spus că sunt din partea OTV-ului. Eu nu am fost să cumpăr laptop-uri de la Real. În primul rând eu nu mă ocup de achiziţii la OTV”.

Ioan Onisei a declarat în timpul şedinţei că el nici nu cunoaşte subiectul şi că acum este pentru prima oară când aude aşa ceva.

Onisei:

„N-am primit niciun pachet, nici eu nici secretara, nu mi-a fost trimis niciun pachet, am citit şi eu în seara aceasta aşa-zisa reclamaţie care nu face nicio referire la persoana mea. E absolut rizibilă. Nimeni de la OTV n-a fost niciodată de când sunt membru CNA la mine în birou” a declarat chiar pe un ton amuzat CNA Ioan Onisei.

Petiţia "doamnei cu laptopul"

Laptopul a fost adus la CNA de către Jeanina Ionescu, colaborator al emisiunii „Fabrica Talentelor”, produsă de către Doru Iuga şi difuzată pe OTV.

Într-o petiţie trimisă CNA-ului, ea vorbeşte de o încercare de mită plănuită de OTV.

Câteva fragmente din petiţia Jeaninei Ionescu:

"Deţinem probe (video, referitoare la achiziţionarea laptopului de către Doru Iuga în noaptea zilei de 03.11.2009 din supermarketul Real Vitan, eu fiind prezentă în calitate de însoţitor) şi factura fiscală pentru Ocram Television."

"Doru Iuga, alături de Diana Voiculescu trimit un colaborator OTV în persoana mea în data de 5.11.2009, la cabinetul doamnei Narcisa Iorga, unde secretara acesteia primeşte cu dezinvoltură laptopul, chiar mulţumind pentru el."

"Doru Iuga mi-a explicat că el reprezintă o şpagă pentru unul dintre membrii CNA care iniţial a refuzat banii pe care a încercat să-i dea în data de 02.11.2009 şi că este potrivit în a cumpăra un laptop pentru copilul acesteia."

"În dimineaţa zilei de 5.11.2009 aflându-mă la Doru Iuga acasă pentru a discuta despre desfăşurarea emisiunii Fabrica Talentelor acesta mă întreabă dacă nu vreau eu să duc acest laptop la CNA din partea lu,i respectiv a OTV-ului, doamnei Narcisa Iorga spunând că este destul de cunoscut şi pare ciudat să intre cu o pungă roşie suficient de mare pe care ulterior să o ducă la cabinetului Narcisei Iorga şi că cel mai potrivit ar fi să duc eu această pungă ce conţinea o cutie din carton cu un laptop, cel achiziţionat de către el în data de 03.11.2009 în prezenţa mea."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jeanina Ionescu Jeanina Ionescu
    Sunt Jeanina Ionescu si ceea ce ati preluat dvs este un adevar trunchiat.Adevarul care exista este cu totul altul.Exista factura de la Real pe firma patroanei de la OTV si semnata de catre Doru Iuga,si exista toate inregistrarile audio in care Doru Iuga povesteste unde sa duc,cui trebuie sa duc spaga.Ba mai mult,inregistrarile audio au fost date de catre mine astazi 3 dec,in prezenta unor martori,presedintelui CNA Rasvan Popescu.De altfel de maine voi cere dreptul la replica tuturor celor care cu omisie sau reavointa nu au publicat aceste probe sau a celor care nu au aflat inca.Va trimit pe aceasta cale adresa blogului nostru(www.impreuna-impotriva-lor.blogspot.com), unde puteti asculta probele si adresa noastra de la Real.Cu multa stima, Jeanina Ionescu
  • silviu silviu
    Doamna Jeanina Ionescu e experta in faze din astea cu spaga o simpla cautare pe google si veti gasi cum zice ca cica la inregistrat pe tatal Andreei Balan cum lua spaga :) o mincinoasa atata tot

Trimite un comentariu

sus