Skip to main content

TVR nu exclude posibilitatea de a sublicenţia parte din meciuri

 

ioan-todan1O parte din veniturile TVR după câştigarea drepturilor de difuzare ale meciurilor echipei naţionale va veni şi din alte surse decât publicitatea. TVR ar putea revinde o parte din drepturile de difuzare câştigate de la Federaţia Română de Fotbal, a declarat, pentru paginademedia.ro, Ioan Todan, directorul departamentului Sport, din TVR.

Publicitate

Pachetul de drepturi câştigat de TVR include meciurile de calificare a Naţionalei la Euro 2012, dar şi partidele reprezentativei de tineret, juniori, senioare şi futsal.

Contractul conţine mult mai multe drepturi decât în urmă cu doi ani“, a declarat, pentru paginademedia.ro, Ioan Todan.

Potrivit lui Todan, TVR are dreptul de a sublicenţia către alte posturi de televiziune.

“Posturile sportive ar putea cumpăra din meciuri, dacă sunt interesate”, spune Todan. O altă sursă de venituri ar fi vânzarea rezumatelor meciurilor, pentru care TVR a câştigat drepturile.

Cât despre oferta cu care a câştigat TVR: "Este mult mai puţin decât acum doi ani", spune Todan, fără a intra în detalii. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, oferta cu care a câştigat TVR se ridică la aproximativ 1,8 milioane de euro.

Ioan Todan:

“Contractul este mult mai complex de această dată. Include echipele de tineret, dar şi reluările şi rezumatele.”

Acum doi ani, Antena 1 câştiga licitaţia pentru drepturile de difuzare ale meciurilor echipei naţionale, cu o ofertă de 2,6 milioane de euro. Drepturile pentru echipa de tineret, pentru reluări şi pentru rezumate au rămas atunci la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kapri Kapri
    Da' domnul Todan nu zice nimic despre calculul care a dus la acea oferta? Chiar pot justifica investitia, pot justifica viabilitatea sa? Aduce profit? Sau arunca banii mei, ai nostri, la toaleta, ca la UCL si la meciurile din deplasare ale nationalei in 2008-2009?

    Dormiti linistiti, Todan lucreaza pentru noi.

Trimite un comentariu

sus