Skip to main content

EXCLUSIV: Răzvan Popescu pleacă de la Radio 21 la Radio ZU. Cum a obţinut prezentatorul o pauză de şase luni

 

razvan-popescuRăzvan Popescu va pleca de la Radio 21, direcţia prezentatorului fiind Radio ZU, postul grupului Intact, conform informaţiilor obţinute de Paginademedia.ro, .

Publicitate

Fostul prezentator al Radio 21 s-a înţeles cu Radio ZU încă din decembrie, dar o clauză din contract îl împiedică să treacă la noul loc de muncă.

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Popescu a fost reţinut în declaraţii. El a spus, scurt, doar că: “am hotărât să iau o pauză, după 7 ani la Radio 21 şi 12 ani de emisie”. De ce această pauză? “Nu pot da alte detalii”, a continuat Popescu.

Din informaţiile Paginademedia.ro, pauza lui Răzvan Popescu va fi de şase luni, timp în care contractul cu Radio 21 nu îi permite să apară pe un alt post de radio. Răzvan Popescu nu a comentat aceste informaţii.

Răzvan Popescu s-a ocupat timp de şase ani, la Radio 21, de intervalul orar 10.00 – 13.00. După plecarea cuplului Daniel BuzduganMihai Morar la Radio 21, Popescu a trecut la matinal. În ultimele trei luni, el a revenit pe intervalul 10.00 – 13.00. Ultima emisie pentru Radio 21 a fost la 25 decembrie.

FOTO: Radio21.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionela ionela
    bravo razvane intradevar nu se merita sa ramai la 21 intodeauna este loc de mai bine asa ca mergi mai departe cu fruntea sus succes pe mai departe
  • BogdaN Niculae BogdaN Niculae
    Razvan Popescu- un adevarat profesionist.
    Cu siguranta R21 va pierde mult prin lipsa acestuia din grila.
    La 21 se intampla ceva, dj pleaca, ascultatorii scad, iar baietii de la matinal sunt "slabuti rau", cei care ar trebuii sa traga dupa ei intreg postul////ALARMA STIMATI DOMNI DE LA 21
  • Florin Florin
    Din pacate Radio ZU este ca o gaura neagra, toti cei care au plecat acolo s-au cufundat in prost gust si mizerie. Pacat de Razvan, nu stiu daca ZU este cea mai buna varianta pentru el.
  • eu eu
    Popescu mi se pare unul din cei mai sufletisti oameni de radio de pe la noi.
    Era o adevarata bucurie sa-l asculti de la 10 la 13, perioada de matinal nu cred ca i-a prins atat de bine.
    Ce sa zic, ZU a mai dat o lovitura, a luat un om de radio cu vechime si care va trage dupa el un numar de ascultatori.
    Pe de alta parte, la ZU, in afara de Buzdugan, Morar si Badea, restul sunt stersi total.
  • blogdeprost blogdeprost
    Razvane, eu iti recomand sa fugi cat mai repede de jurnalism ca nu se mai merita si sa te apuci de gastronomie. Aia e adevarata ta chemare.
  • Dia Dia
    21 mai pierde un om de baza si tinde sa iasa din liga radiourilor care conteaza. Numarul radiourilor puternice nu creste din pacate
  • mircea radu mircea radu
    cum ziceau si dementii de la ZU: cred ca timpul lui Radio21 a trecut. oare de ce? parca anul trecut a plecat si directorul de mk al grupului!! oare de ce?
  • Agamemnon Agamemnon
    Petrisor, who cares? Astea sunt stiri? Se intampla atatea mizerii in presa si tu ne dai chistoace din astea... Nu te vad bine daca nu te redresezi.
  • avatar avatar
    dupa cum ziceam. toti pleaca la mai bine. dar oare e mai bine la Intact? Vom vedea...

Trimite un comentariu

sus