Skip to main content

Forbes îşi ia senior editor de la Money Express: Ionuţ Ancuţescu

 

ionut-ancutescuIonuţ Ancuţescu, redactor-şef adjunct al săptămânalului Money Express va trece în redacţia Forbes. Ancuţescu va fi Senior Editor la publicaţia deţinută de Adevărul Holding, poziţie echivalentă cu funcţia de redactor-şef adjunct.

Publicitate

La Forbes, Ionuţ Ancuţescu va coordona un nou departament. Ancuţescu, pentru paginademedia.ro:

“La Forbes se va crea un nou department, care se va ocupa de Cover Story. Sarcina mea este să construiesc această structură”.

Ionuţ Ancuţescu (32 de ani) a fost în echipa care a plecat de la Business Magazin (Publimedia) la Realitatea Caţavencu, pentru a fonda săptămânalul Money Express. A fost redactor şef adjunct al publicaţiei economice timp de trei ani.

“Am stat la Money Express trei ani, cu echipa care a pornit revista. Pur şi simplu acum am simţit nevoia să mă restartez”.

Decizia lui Ionuţ Ancuţescu vine la scurt timp după ce revista Money Express şi-a schimbat proprietarul. După ce Sorin Ovidiu Vîntu a decis să renunţe la presa tipărită, Money Express a fost preluată de M&C Strategy, companie deţinută de Dragoş Nedelcu şi Sorin Freciu.

Are decizia lui vreo legătură cu această schimbare? “Decizia mea era luată mai demult", spune Ancuţescu.

Înainte de Money Express, Ionuţ Ancuţescu a lucrat la Business Magazin. Anterior, a fost redactor la săptămânalul Capital şi a făcut parte din echipa Capital Top 300 cei mai bogaţi români.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • avatar avatar
    mama ce bataie e pe forbes :)

Trimite un comentariu

sus