Skip to main content

Reclama pentru bonitate.ro a fost interzisă

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis difuzarea spot-ului pentru site-ul bonitate.ro, care  induce ideea că sinuciderea este o soluţie la problemele în afaceri.

Publicitate

CNA-ul a decis somarea cu intrare în legalitate a posturilor Taraf şi Etno TV, singurele care au difuzat acest spot, potrivit serviciului de monitorizare.

Spotul pentru bonitate.ro

Codul Audiovizualului spune că radiodifuzorii nu au voie să difuzeze, în intervalul orar 6.00-20.00, reclame care includ scene de violenţă, care pot afecta copiii.

Cum arată spotul şi ce produs promovează?

Site-ul bonitate.ro oferă servicii de informare şi consultanţă în afaceri. Reclama, consideră CNA, induce ideea că rezolvarea problemelor de afaceri, apărute în urma neverificării partenerilor de afaceri, este sinuciderea.

Dacă nu consulţi site-ul o să dai faliment şi te aşteaptă ştreangul. În clip este prezentat în mod explicit un ştreang.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alecu alecu
    problema este ca site-ul asta pare a fi o mare tzeapa.Am platit in avans niste servicii dar site-ul este nefunctional si mai nou a disparut de tot. Atentie !
  • Reclame Tv Reclame Tv
    Slabuta reclama lui Prigoana JR. A trecut ceva timp si ma asteptam sa iasa cu alta noua, dar...
    Poate criza o fi de vina.
  • bucuresteanul05 bucuresteanul05
    In acest caz sunt de acord cu CNA, momente cu ar fi aparitii ale metodelor de sinucidere sau induceri ale ideii că rezolvarea problemelor de afaceri apărute în urma neverificării partenerilor de afaceri, este sinuciderea nu ar trebui sa existe.
    Sper sa se dea mai multa dovada de profesionalism in limita bunului simt.
  • bonitotul bonitotul
    ... un fleac... ne-au ciuruit... schimbam spanzuratorea cu altceva... poate cu o ghilotina...
  • Spiru Haret Spiru Haret
    Mie nu-mi place deloc reclama. La banii lui, ar fi trebuit sa iasa ceva nemaivazut in Romania, dar a iesit ceva facut in graba, cu vecinii de la bloc. Scenariul prost, da' prost rau.

Trimite un comentariu

sus