Skip to main content

Revista presei media - 21 ianuarie

 

Publicitate

realitatea1ANAF a blocat, miercuri, conturile Realitatea Media, deschise la opt bănci, pentru obligaţii fiscale restante ajunse la scadenţă şi neachitate în valoare de 4,89 milioane de lei, reprezentând în principal contribuţii neplătite la bugetul asigurărilor sociale, au declarat pentru MEDIAFAX surse ANAF. Reprezentantii de comunicare ai Realitatea, contactati de HotNews.ro, nu confirmă informatia. Despre acest subiect au mai scris Financiarul, Daily Business şi Evenimentul Zilei.

daniela_knecht1Agenţia de publicitate Scala JWT a pierdut conturile de creaţie pentru Joe, Lion şi batoanele Nesquick, branduri din portofoliul Nestle, a declarat pentru Wall-Street Daniela Knecht, managing director Scala JWT.


Joe, Nesquick şi Lion se mută de la Scala la Momentum

steve-dallas"În anii viitori, online-ul va scrie istorie în publicitatea românească", spune Steve Dallas (foto), desemnat luna aceasta director al agenţiei de media Initiative, în locul lui Octav Popescu, numit vicepreşedinte pentru coordonarea activităţilor de media şi digital la nivel de grup Initiative/Lowe.

"Business-ul digital, deşi are un volum mic în prezent, are cea mai mare rată de creştere dintre toate disciplinele de comunicare. Necesită în consecinţă o atenţie specială şi investiţii", spune la rândul său Octav Popescu. Cei doi au răspuns întrebărilor HotNews.ro-webPR.ro pe tema schimbărilor de la conducerea Initiative şi despre planurile pentru anul în curs.
Steve Dallas, Initiative: Cred şi sper că partea cea mai "neplăcută" a crizei a trecut. Octav Popescu: Business-ul digital are nevoie de atenţie specială şi investiţii

Frumoasă, zâmbăreaţă, cu un corp de manechin, cu bustul mare, mereu gata să se facă de râs în rolul fetei prostuţe - acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care trebuie să le aibă o femie care aspiră la postul de asistentă TV, scrie Evenimentul Zilei într-un articol despre rolul asistentelor din platoul emisiunilor TV.
Sexy-Asistenta, noua specie de televiziune

Clubul Român de Presă (CRP), Asociaţia Jurnaliştilor din România (AJR), Patronatul Presei Române (PPR), Asociaţia Patronală a Editorilor Locali (APEL) şi Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR) sunt de acord cu principiul contributivităţii la sistemul pensiilor de stat, dar solicită Guvernului măsuri fiscale de sprijinire a industriei mass-media, se arată într-un comunicat citat de HotNews.
Cinci organizaţii din media: Plătim CAS, dar cerem Guvernului măsuri fiscale de sprijin a industriei media

People Media lansează proiectul pilot 3D Magazin, o publicaţie tridimensională care promovează serviciul de cataloage 3D oferit de companie, scrie Wall-Street.
Prima revistă 3D din România, lansată cu o investiţie de 18.000 euro

Dupa ce, în 2008, a reprezentat România la festivalul Eurobest, anul acesta, Răzvan Căpănescu va participa în calitate de jurat la secţiunea TV/Cinema, din cadrul competiţiei New York Festivals, relatează IAA.
Răzvan Căpănescu, Creative Director la Publicis, reprezintă România la New York Festivals

Aproximativ jumătate dintre internauţii care folosesc serviciul Google News se mulţumesc să citească doar titlurile articolelor, fără a accesa şi articolele, scrie Adevărul, care citează AFP.
57% dintre cei interesaţi de ştiri accesează Internetul

Hollywoodul pregăteşte lansarea continuării celebrului film Wall Street. Presa americană scrie că scenariul este construit pe tema crizei financiare care a zguduit America şi care s-a extins apoi în întreaga lume. Wall Street 2- Banii nu dorm niciodată, va fi lansat în cinematografe la sfârşitul acestui an, informează Money.ro.
Criza pe marile ecrane: Hollywood-ul pregăteşte continuarea celebrei pelicule Wall Street

În numai 14 ore de la clipa în care a decis să facă pasul în twittosferă, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a adunat peste 150.000 de urmăritori, scriu Money.ro, Wall-Street şi Cotidianul.

Cotidianul Le Monde, un reper în presa scrisă franceză, a numit pentru prima oară în cei 65 de ani de existenţă o femeie în funcţia de redactor-şef, notează Wall-Street, care citează New York Times.
Prima femeie redactor-sef din istoria ziarului Le Monde

Cotidianul New York Times a anunţat că accesarea de către internauţi a articolelor publicate pe site-ul său se va face, începând de anul viitor, contra cost, după lecturarea gratuită a unui anumit număr de materiale în fiecare lună, scrie Cotidianul.
E oficial: Conţinutul de pe site-ul New York Times, cu plată din 2011

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus