Skip to main content

Revistele Realitatea Caţavencu, preluate în rate

 

sorin-ovidiu-vintu8Revistele Realitatea Caţavencu vor fi preluate de manageri săptămâna viitoare. Adunarea Generală a Acţionarilor a decis, ieri, modul în care îşi vor schimba proprietarul revistele Bucătăria pentru toţi, Tabu, Superbebe şi reţeaua de ghiduri 24 Fun.

Publicitate

AGA a decis ca titlurile să fie preluate în rate de către publisheri, în doi-trei ani. Din informaţiile paginademedia.ro, sumele pe care viitorii proprietari le vor plăti pornesc de la 100.000 de euro, în funcţie de titlu.

Decizia de vânzare a revistelor către publisheri a fost anunţată prima dată de Sorin Ovidiu Vîntu în luna octombrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Iată viitorii  proprietari ai titlurilor:

  • Bucătăria pentru toţi: Răzvan Cucui - 55%, restul de acţiuni fiind împărţite redacţiei
  • 24 FUN: Alex Săndulescu (în primă fază 100%, urmând să împartă acţiunile, în mod egal, cu Sorin Vulpe)
  • Superbebe: Tana Pazara - 100%
  • Tabu: Brânduşa Vlanga (DBV Media House) - 100%

Sorin Ovidiu Vîntu a decis anul trecut, în octombrie să treacă revistele în proprietatea publisherilor, după cum Paginademedia.ro a scris, în premieră, AICI.

Ce spunea atunci Vîntu:

“Este vorba de un Management Buyout. Era cea mai bună decizie în interesul celor de acolo, pentru a-şi păstra locurile de muncă”.

Cu două luni înainte de decizia din octombrie, Vîntu declara pentru Paginademedia.ro că nu va mai susţine publicaţiile tipărite:

“Piaţa va decide soarta printului. Ca în orice afacere, te orientezi acolo unde ai şanse de dezvoltare în viitor. Eu, acum, nu mai cred în print.”

Citeşte şi:

Foto: Evenimentul Zilei

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi editate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Stefanescu Paul Stefanescu
    Le da ieftin, fraierul, cu 100.000 de euro.

    Acum cateva luni, vazusem peste tot o stire in care se spunea ca Vantu cheltuise tot 100.000 de euro pe "fabricarea" unui site de doi lei.

    Inseamna ca l-a prostit cineva si pe Vantu!
    Ala cu site-ul "l-a facut" la bani!

    Orice nas isi are nasul!

Trimite un comentariu

sus