Skip to main content

Sex în exces şi în spoturile radio: o reclamă de pe Kiss FM a fost scoasă, alta de pe Guerrila a fost împinsă seara

 

Prea mult sex şi în spoturile radio. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis astăzi interzicerea spotului publicitar pentru Salonul Tantation, difuzat de Kiss FM. O altă reclamă radio, care promova revista Playboy pe Radio Guerrilla, a fost împinsă după ora 23.00.

Publicitate

Spotului publicitar pentru Salonul Tantation a fost interzis de CNA pentru conotaţiile sexuale pe care le conţine. Reclama difuzată de Kiss FM pentru salonul de înfrumuseţare Tantation face trimitere la un studiu care spune că "dacă te bronzezi cresc şansele să faci sex".

Spotul Tantation:

[audio:tantation.mp3|autostart=no]

Reclama Iepuraşul cu papion, pentru revista Playboy a fost mutat de CNA după ora 23.00 pentru că încalcă legislaţia audiovizuală, care prevede că publicitatea la reviste erotice se difuzează numai în intervalul orar 23.00 – 5.00.

Spot-ul pentru revista Playboy îi îndeamnă pe cititorii să cumpere ultimul număr al revistei pentru adulţi, făcând referire la un pictorial cu modelul polonez Joanna Krupa şi la un interviu cu regizorul Radu Mihăileanu.

Iată cum sună spot-ul „Iepuraşul cu papion”

[audio:iepuras.mp3|autostart=no]

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • WickerMan WickerMan
    Deciziile cna, nu cred ca mai trebuie comentate. Imi doresc cu ardoare sa vad acest monstru numit cna, dandu-si duhul cat mai rapid. Altceva e deranjant in unele spoturi, indiferent de mediul de propagare, stupizenia continutului. Primul spot, cu bronaztul, are parte din plin de asemenea stupizenii, introduci sexul acolo unde nu isi are locul, doar pentru ca acest cuvant, "sex", este extraordinar de cautat si apreciat.
  • Andreiu Andreiu
    Astia de la CNA nu sunt sanatosi!! Astea's niste glume... pe langa recalamele din alte state UE!
  • animax animax
    lasa Rosule ca taximetristii asculta Guerrilla si dupa ora 23. asa ca Joanna o sa le mearga direct la suflet. :))

Trimite un comentariu

sus