Skip to main content

STUDIU (4): Barometrul vedetelor, de la un capăt la altul

 

Paginademedia.ro publică mai jos, integral, studiul Talent Barometer, realizat de compania Exact. Acest studiu a fost analizat, ieri, în articolele:

Publicitate

PRECIZARE: Studiul Exact a luat în calcul doar vedetele din Topul emisiunilor prezentate de vedete cu cele mai mari încasări din publicitate, realizat de paginademedia.ro. La aceste vedete s-au adăugat Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.

Mai jos, studiul integral, cu detalii pe grupe de vârstă. Pentru citare: Studiu realizat de compania Exact pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • WickerMan WickerMan
    Vedete? care vedete? Putem spune despre Jay Leno, Oprah Winfrey ca sunt vedete, sunt cunoscuti in toata lumea. Caricaturile astea de pe la noi sunt niste simpli angajati ai unor posturi TV cu f.f.f.f. multe inchipuiri, si atata tot. raduleasca? marin? Halal...
  • zippo zippo
    "Mircea Badea, preferatul celor educaţi" eh.. mai apar si erori in sondaje :)))
  • Cyungys Cyungys
    acest studiu este atat de important pentru noi, cei din "lumea" asta pe cat de mare este numarul de comentarii al acestui articol.
    ce sa comentezi ? avem un Domn Huidu - singurul care face tam tam legat de aceste rezultate , un sondaj realizat de un prieten al Domnului Huidu , si cam atat. rezulta => un fel de schimb de facturi , nu ?
  • m1ha1 m1ha1
    nu sunt mari diferente fata de sondajul anterior

Trimite un comentariu

sus