Skip to main content

STUDIU TRAFIC.RO: Blogul lui Mircea Badea - peste un million şi jumătate de adepţi în 2009. Google face legea în online-ul românesc

 

mircea-badea-24Blogul lui Mircea Badea a avut cei mai mulţi vizitatori în 2009, potrivit statisticilor realizate de trafic.ro. 1.772.917 de romani au urmărit postările vedetei de la Antene. Numărul este dublu faţă de cel al vizitatorilor înregistraţi de colegul său de trust, Victor Ciutacu, care a atras doar 895.048 de cititori.

Publicitate

În topul celor mai citite vedete din blogosfera românească mai intră Cabral, Tudor Chirilă, fostul „Monden”, Mihai Bendeac şi "Cârcotaşul" Şerban Huidu.

Cum au stat politicienii pe blog?

elena-udrea-evz-24Nici blog-urile personajelor politice nu au fost ignorate de internauţi. În categoria politic, câştigătoarea anului trecut este de departe Elena Udrea.

Actualul Ministru al Dezvoltării şi Turismului este mai bine clasat, după numărul de vizitatori, chiar şi decât site-ul oficial al partidului PSD. Reprezentanta PDL-ului este urmată în clasament de candidatul verde la Presedinţie - Remus Cernea, blogul de campanie al lui Traian Băsescu şi cel al lui Prigoană.

Conform statisticilor trafic.ro, Nati Meir a avut mai mulţi vizitatori unici în 2009 decât fostul Ministru PSD al agriculturii, Ilie Sârbu, primarul Craiovei, Antonie Solomon sau europarlamentarul PNL, Renate Weber.

Din cele peste 46.000 de site-uri romanesti monitorizate în prezent de trafic.ro, mai mult de 4.000 sunt bloguri şi pagini personale”, a declarat Ionuţ Tudor, Project Manager trafic.ro.

Google este motorul de căutare preferat al românilor

97,16% dintre români preferă Google atunci când vor să caute ceva pe internet. La mare distanţă se află motorul de căutare Yahoo, cu puţin peste un procent (doar 1,44%), iar pe locul 3 se situează Bing cu 0,42%, arată studiul trafic.ro.

Motoarele de căutare sunt principala sursă de trafic pentru site-urile româneşt, potrivit studiului realizat de trafic.ro. Peste 50 % din totalul vizitelor efectuate pe internet se datorează motoarelor de căutare.

Studiul privind motoarele de căutare a fost efectuat de în perioada 1 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010 pe baza datelor de audienţă a peste 46.000 de site-uri româneşti active.

Foto Elena Udrea: Evenimentul zilei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sfarlea Eva Sfarlea Eva
    Stimatul domnul Mircea Badea,
    sunt, impreuna cu sotul, o marea admiratoare a Dumneavoastra. Sotul v-a trimis si o carte a luicu pamflete. Gandeste ca Dumneavoastra.Suntem insa intr-un mare impas, aproape de nenorocire si va rog mult sa ma sunati pe numarul de telefon 0727 767533, va multumesc mult, cu respect, Sfarlea Eva
  • Sfarlea Eva Sfarlea Eva
    Stimatul domnul Mircea Badea,

    sunt, impreuna cu sotul, o marea admiratoare a Dumneavoastra.
    Sotul v-a trimis si o carte a lui. Gandeste ca Dumneavoastra.
    Suntem insa intr-un mare impas, aproape de nenorocire si va rog mult sa ma sunati pe numarul de telefon 0727 7676533, va multumesc mult, cu respect, Sfarlea Eva
  • felix felix
    Carmencita,
    Cred ca tu esti amorezata de spagatist. De unde ai dedus tu ca este vorba de adepti? Vorbim aici de Guru badea? Mai fatuca, eu stiu ca te emotionezi la lenjerie cand isi trece mirciulica mana prin freza de berceni, da' fa un dus rece, pune mana pe carte si vezi diferenta dintre accesari si "adepti". Numai eu stiu fo' cateva zeci care au intrat sa-l injure si daca faci o statistica, ai sa vezi ca fo'50% din asa zisii adepti sunt de fapt inamici. Iar daca "adeptii" lui sunt ca Ionita de mai sus, care ne povesteste ca mircea are blog de calitate fata de a lui dna udrea, apai mai bine se lipseste
  • IONITA IONITA
    MIRCEA BADEA ESTE UN TIP COOL SI ARE CEL MAI TARE BLOG DIN ROMANIA SI DE CALITATE FATA DE A LUI DNA UDREA!!!!!!!!
    NU CREDETII???????????
  • George George
    Dna Udrea are un blog de calitate si cred ca este un lucru bun ca are un blog vizitat.
  • Anda Anda
    Cred ca Elena Udrea reprezinta noul val de politicieni tineri ce isi dau interesul cu adevarat.
  • ovidiu ovidiu
    Ma mir ca nu au zis nimic de marii scriitori din blogosfera. Aia si-au facut propriul sistem de masurare a traficului.
  • parvan parvan
    "adepti" ?!! BRRR
    Or avea dreptate aia care zic ca "presa" e un cumul de secte violet.

    n-or fi cumva doar afisari? :D

    Cate afisari ar trebui sa faca un om ca sa devina "adept"?
    A... si poate inainte de a vorbi de "adepti" ... ar trebui sa vorbim un pic si de duratele acestor "afisari".

Trimite un comentariu

sus