Skip to main content

Augusta Lazarov va conduce divertismentul la Antena 1

 

augusta-lazarovAugusta Lazarov este nou şef al divertismentului la Antena 1. Potrivit unui comunicat al Antenei 1, Augusta Lazarov se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment, în acelaşi timp cu identificarea şi propunerea unor noi formate care să aibă impact la publicul Antena 1”.

Publicitate

Mai multe detalii, în comunicatul de presă de mai jos:

Augusta Lazarov devine Head of Entertainment la Antena 1

Augusta Lazarov a preluat funcţia de Head of Entertainment la Antena 1 începând cu data de 15 februarie 2010. Ea se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment, în acelaşi timp cu identificarea şi propunerea unor noi formate care să aibă impact la publicul Antena 1.

Imi doream foarte mult sa continuu sa lucrez in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari. Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai buna calitate, si-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat sa fie semnificativ, in cadrul unei echipe profesioniste si experimentate,”declara Augusta Lazarov.

Augusta Lazarov are o bogată experienţă în coordonarea conţinutului producţiilor de divertisment şi în adaptarea formatelor internaţionale la piaţa din România. Pentru Antena 1, s-a ocupat de coordonarea producţiei şi realizarea emisiunilor de succes „Din dragoste”, „Noaptea erorilor”, „Geniali”, „Ciao, Darwin!”, ale telenovelelor „Secretul Mariei” şi „Vocea inimii”, dar şi de sitcom-ul „Scene de Căznicie”.

Noul Head of Entertainment al Antena 1 are o implicare de peste zece ani in televiziune, in ultimii 7 ani ocupandu-se de coordonarea producţiei şi realizării de programe de divertisment. Pe plan internaţional, ea a sprijinit producţia programelor „Hello, Goodbye!”, „El tramposo” ("Dirty, rotten cheater”) şi „Escuchala otra vez!” („Ascult-o încă o dată”), difuzate în Spania.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alk alk
    Toata stima pentru modul in care membrii familiei au rezolvat intern si fara certuri problema mostenirii lasate de Valeriu Lazarov! Mult succes Augustei! Ea probabil va fi un fel de manager si director, iar productiile de divertisment vor fi de genul celor importate.
  • o parere o parere
    DE ce unii cred ca daca stai in preajma unor oameni care stiu televiziune e automat obligatoriu sa te molipsesti si sa stii cat stia si sursa...e o iluzie...fata aia nu stie nimic...lazarov facea totul, ea era bagatoare de seama
  • WickerMan WickerMan
    N-am vazut-o de ceva vreme pe Augusta, tare era draguta. Welcome Back!
  • lir lir
    Mama, mama ce show-uri grandioase facea V.Lazarov pt Antena 1 si nu numai
    unde-i televiziunea de altadata ???

Trimite un comentariu

sus