Skip to main content

Brandivia, compania lui Cosmin Alexandru, partenerul B&P Braun & Partners

 

cosmin-alexandruBrandivia, compania de consultanţă în comunicare fondată de Cosmin Alexandru, a fost aleasă ca partener strategic pentru România de către B&P Braun & Partners, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare strategică din Ungaria şi Europa Centrală şi de Est.

Publicitate

Urmare a acestei decizii, Cosmin Alexandru devine Managing Partner al B&P Brandivia.

Care sunt serviciile pe care le va oferi B&P Brandivia?

Noua companie va oferi servicii complete de comunicare internă şi externă, pentru branduri de produse, servicii, organizaţii şi lideri de organizaţii.

Metodologiile patentate ale B&P Brandivia acoperă domenii precum branding, branding pentru angajator, strategii de CSR (Corporate Social Responsibility), personal branding s.a.

Despre B&P Braun & Partners

B&P Braun & Partners este o companie fondată de Robert Braun în 2005, având în 2009 o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro şi peste 40 de angajaţi în Ungaria, Polonia, Bulgaria şi.

Robert Braun este profesor de Comunicare Strategică şi CSR la Corvinus, Universitatea Economică din Budapesta, este consilier pe comunicare şi strategie alGuvernatorului Băncii Naţionale a Ungariei, precum şi membru al EBEN (European Business Ethics Network) şi al altor instituţii de prestigiu.

Cine este Cosmin Alexandru?

Cosmin Alexandru a fost co-fondator şi Managing Director al institutului de cercetare de piaţă GfK Romania –  între 1992 şi 2005, consultant independent în branding, strategie şi comunicare prin compania Brandivia între 2005 şi 2009, Eisenhower Fellow SUA în 2005 şi, tot din 2005, preşedinte al Asociaţiei Erudio care desfăşoară programul Erisma – Leadership Creativ.

Foto: Eugen Oprina

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Cosmin Al. este una dintre mintile stralucite.

Trimite un comentariu

sus