Skip to main content

Irina Radu va conduce Intact Production

 

irina-radu-21Irina Radu va fi directorul Intact Production, compania de producţie TV a grupului Intact, începând de săptămâna viitoare. Înaintea acestei poziţii, Irina Radu a fost director de producţie al Kanal D, poziţie din care a plecat anul trecut.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Irina Radu nu a comentat informaţiile. Ea a declarat că:

Ce pot să spun este că am în discuţie mai multe proiecte cu Antena 1, dar urmează să vedeţi în curând care se va concretiza.”

În vara anului trecut, Irina Radu încheia colaborarea cu postul Kanal D după doi ani şi jumătate. Ea fusese alături de postul TV încă de la lansarea proiectului deţinut în România de către Dogan (75%) şi Ringier (25%). În octombrie 2006, Irina Radu venea la Kanal D de la TVR 1, unde era directorul postului.

Evident nimeni nu pleacă de undeva dacă are fericirea maximă. Nimeni nu divorţează dacă viaţa e roz”, declara Irina Radu anul trecut, pentru paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raluca Raluca
    @Spin Doctor:
    Multumesc de aprecieri. Este imbucurator sa vezi ca mai sunt inca oameni care vad limpede, dincolo de declaratii bombastice si titulaturi pompoase.
    Succes in ceea ce faci!
  • Spin Doctor Spin Doctor
    Absolut de acord cu ce scrie Raluca.
    Ce a facut Irina Radu la Kanal D in afara de ocuparea unei functii? Dar inainte la tvr? Ced poate ea sa "livreze" la Intact? Dincolo de aparenta ca face ceva?

    @ Allex: multa bafta si sa se confirme sentimentul tau pozitiv privind colaborarea cu Irina Radu. Dar tare ma tem ca o sa ai surpriza sa descoperi ca nu mai e "colega de la TVR" pe care o stiai. Cat despre competenta ei pe partea de business in televiziune, ii dau din nou dreptate Ralucai: ce s-a intamplat cu planurile cu firma proprie?
    Sa ne amintim, totusi, ca oamenii la curent cu situatia de la Kanal D au spus la vremea respectiva ca Ioana Radu a fost data afara (ok, legal vorbind, si-a dat demisia). A urmat-o si bulgarul (la fel de competent in business si tv) Pavel S.

    To whom it may concern: nu am lucrat niciodata la Kanal D si nici pentru/cu doamna Irina Radu.
  • Allex Allex
    Irina Radu va ocupa o functie creata acum. Nu pleaca nimeni de la Intact Production...
    Dana Mladin, director executiv la Intact Production, a precizat: „Nu e vorba de nicio schimbare. Eu şi Claudiu Perusco ne ocupăm în continuare de partea de creaţie. Au existat discuţii pentru aducerea unui om care să se ocupe de partea de business (funcţie care n-a existat până acum - n.r.), pentru a dezvolta proiectele existente. Nu ştiu cum va fi titulatura exactă şi cine va fi omul respectiv. Am văzut-o pe Irina Radu în Antena 1 şi m-am bucurat. Am fost colege la TVR, dar nu ne-am intersectat niciodată pe partea de producţie. Oricum, pornesc cu un sentiment pozitiv în orice colaborare. Sperăm să producem formate şi pentru celelalte posturi din trust şi, de ce nu, pentru alte televiziuni din ţară şi din Europa”.

    http://www.ziarulring.ro/stiri/12407/irina-radu-face-bani-pentru-antena-1
  • Lulu Lulu
    Ce se intampla cu cei care conduceau pana in acest moment Intact Production? Dana Mladin? Claudiu Perusco??? Cred ca inafara de secretare, portari, soferi, nu mai ramane nimeni din vechea garda pe acolo...
  • Raluca Raluca
    Am recitit interviul pe care ti l-a acordat anul trecut, dupa ce a fost pusa pe faras de Kanal D; se lauda ca are treburi pana peste cap cu firma proprie, recent infiintata si ca nu se va mai angaja prea curand. De eficienta si productiva ce a fost, la nici un an de la marile planuri, se angajeaza la Intact. Intact-ul trebuie ca e in mare criza si face economii sangeroase ca sa angajeze toti incompetentii care au facut un MAAAARE NIMIC in televiziune- gen Irina Radu, Augusta Lazarov, Sorin Alexandrescu etc.
    Mai lipeste sa-l dezgroape pe Florin Calinescu, s-o invie pe Teo si sa reuneasca moastele Vacanta Mare. Bravos natiune a Antenelor,halal sa-ti fie! Asa innoire si dezvoltare mai rar!
  • cote cote
    hmmm, niste marketing ar trebui sa aiba ca le lipseste cu desavarsire de ani buni!
  • Cos Cos
    Hmmm...o multime de schimbari. Oare unde vor duce?

Trimite un comentariu

sus