Skip to main content

Noua grilă TVR pune accent pe seriale: de la Mad Men şi Doctor House la Familia Simpson

 

house1Grila de primăvară a postului TVR1 pune accent pe serialele momentului. Astfel, postul public va continua difuzarea serialelor Dr.House, Familia Simpson şi Agenţia Psych - cu noi sezoane şi va aduce în premieră Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue şi Tremors - Creaturi ucigaşe.

Publicitate

Câteva detalii despre fiecare serial în parte:

  • Primul episod al serialului Tremors-Creaturi ucigaşe va fi difuzat, în premieră, de TVR1 începând cu 2 martie, de la ora la 22.55. Acest thriller SF va putea fi urmărit la fiecare două săptămâni, în zilele de marţi când postul de televiziune nu difuzează meciuririle din cadrul UEFA Champions League.
  • Dr.House (sezonul patru) va fi difuzat, din 4 martie, de la ora 23.00. Serialul a început la TVR în 2008 şi are în palmares două Globuri de Aur, alături de alte 27 de trofee şi 65 de nominalizări.
  • Agenţia Psych revine din 7 martie, de la ora 0.20, cu sezonul trei.
  • Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue soseşte la TVR 1 din 8 martie. Acest program este deţinătorul a trei Globuri de Aur la categoria „cel mai bun serial de televiziune" şi a alte 31 de premii şi 57 nominalizări, cele mai importante fiind: două Premii Emmy, un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, Premiul AFI în 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de Televiziune s.a.
  • Familia Simpson va fi difuzat din 13 martie, începând cu ora 23.00, cu noul sezon şapte -  în premieră.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teo teo
    probabil toti care nu suntem manelisti sau otv-isti ca tine..
    Uita-te la medelin ionescu si nu mai comenta mai cultule..
  • danielopol radu danielopol radu
    cele mai bune programe de la tvr sunt anatomia lui grey si dr house
  • Cris Cris
    Ora de difuzare a serialelor depinde de multe lucruri, dar in primul rand de semnul de audienta. Daca acesta este mai mare de 12, conform normelor CNA, trebuie difuzat dupa ora 22.
  • adi adi
    din pacate ora de difuzare a acestor seriale este dupa 23 din cate vad,deci ce audienta va avea tvr daca le pune dupa aceasta ora destul de tarzie ?!!!!!!!
  • Raul Raul
    Noul sezon 7? The Simpsons este in prezent la sezonul 21. Asta inseamna ca o sa vedem episoade Simpsons de acum 14 ani? Tocmai Simpsons, desene al caror farmec sta (pe langa umorul istet si perspectiva critica) in actualitatea lor. O sa radem oare la poante cu Bill Clinton?
  • WickerMan WickerMan
    @alin, scz si multumesc oricum, netu' nu e buricul pamantului...inca, dar urmaresc intotdeauna cu placere un explorer, animal planet, A3, RTV, nu sunt chiar atat de "inchis" la minte. Detest posturile de scandal n-are rost macar sa-mi pierd timpul cu numele lor.
    @paul, invata-te sa fii mai civilizat, si eu as putea sa-ti sucesc numele ala si-ar iesi un cuvant care nu spun ca reflecta caracterul tau, dar nu vreau sa-mi dea "banned" detinatorul acestui blog. Nu sunt "blogger" e un termen aiurea folosit, da un click pe numele meu (rautaciosul). Eu chiar Creez Teme pt Bloguri. Si parte dintre ele le ofer Gratuit. In lumea noastra apreciem oamenii dupa ceea ce fac, sau dupa ceea ce sunt in stare sa faca. Nu dupa datu' din gura.
  • paul S paul S
    WCMan, tu esti un fel de Soso, de pe internet, nu?
    Eu nu stiu cine e Soso si nici nu ma intereseaza. Cu atat mai mult, nu stiu cine esti tu. Ce va face sa credeti ca existati? Toata blogaraia asta este ca o carciuma in care barfesc diversi oameni de nimic. Oameni care nu construiesc nimic, al caror timp nu valoreaza nimic.
    Eu ma uit doar la doua site-uri, asta al lu petrisor si adplayers.
    Ca oameni in putere cu mintea cat de cat proaspata pierd timpul cu palavre fara substanta si barfe precum pensionarii din Cismigiu, nu e ceva de lauda.
    Deci, daca lumea e proasta (si dintotdeauna baza piramidei a fost mai mare decat varful)si pierede vremea cu treburile astea ale voastre, nu inseamna ca tu ai fi vreun intelept.
  • alin alin
    @WickerMan
    inteleg ca esti genul care crede ca netul este buricul pamantului :)
    in alta parte poate... nu uita unde traim noi
    eu ma uit la house, cobor filme de pe net daca vreau sa le vad neaparat... asta nu insemna ca nu apreciez ceea ce vrea sa faca tvr
    stima ptr ei... decat maruta, state sau alte tampenii poate se mai educa si poporul cu un house sau simpson
    iti urez un trafic cat mai mare webmastere :)
  • rocco rocco
    Are dreptate si Coca, dar si Wicker. Wicker, daca e vorba de judecati, tu ai inceput prin a-i desconsidera pe cei cativa care se uita la filmele TVR. In general, putini nu inseamna si prosti. Mai degraba invers.
    Coca, prea te-ai infierbantat repede. Si ce daca nu se uita el? Ori lucrezi in Ermil Pangratti?
    Y0yo - nu le pun la ora 21 pentru ca le omoara stirile A1 sau Pro. Au si fotbal doua zile pe saptamana... Nu e usor sa faci o grila buna pentru toata lumea...
  • WickerMan WickerMan
    @coca, dear, oricat de frumos ar fi un site, sau un program de televiziune, daca te uiti tu cu familia ta la el, e cam degeaba. Intraba-te ce-ai realizat in viata, nu mai judeca pe altul care nu ti-a facut nici un rau, sau si mai rau, nu mai judeca pe altul de pe urma caruia nu traiesti. Am un oarecare prestigiu in lumea WEBMASTERILOR, incearca de ex pe netpond.com, una dintre cele mai mari comunitati WM din lume. Traieste tu de pe urma audientei tvr, eu nu am timp de vizionat nimic, sunt mai pragmatic, k?
  • yoyo yoyo
    Sa inteleg ca se lauda cu o grila in care punctul forte sunt serialele difuzate la ora 22, 23,24... Daca tot le au si banuiesc ca au dat banutzi frumosi pe ele, de ce nu le pun de la 20, de la 21? Nu are nicio logica. Nici financiara, nici de imagine (mai rau te injura lumea ca le dai tarziu), nici de audienta - la ora aia nu afli daca au/nu vreun potential...
  • Coca Coca
    Tvr are in 2010 cea mai buna oferta de programe achizitionate dar nu are cum sa creasca in audienta cata vreme audienta in Ro o fac cei de genul lui WickerMan... Cultura de televiziune 0, informatie 0...
  • WickerMan WickerMan
    @alin, nu prea am timp sa ma uit la seriale, ma descurc daca am nevoie de un film, dar tre' sa fie un film exceptional. marea majoritate a timpului este rezervat administrarii site-urilor proprii, cat despre posturile alea, ma mir ca le si pronunti, asa ca nu mai acuza aiurea, ca nu esti buricul pamantului
  • alin alin
    da tu unde te uiti? la otv? sau ddtv?
    sau trebuie sa ne uitam cu totii la pro?
    house, med man si simpson sunt super seriale.
  • WickerMan WickerMan
    Who Cares? cine se mai uita la filmele TVR?

Trimite un comentariu

sus