Skip to main content

Răzvan Dumitrescu, asociat cu Bogdan Chirieac într-o firmă de online

 

razvan-dumitrescubogdan-chirieac-revine1Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Realitatea Zilei de la postul Realitatea TV, s-a asociat cu Bogdan Chirieac într-o firmă - Press Media Electronic SRL - care se va ocupa de administrarea unor site-uri şi bloguri, scriu Capital şi Mediafax.

Publicitate

Cei doi sunt asociaţi cu părţi egale, investiţia iniţială, la capitalul social al firmei, fiind de 1.000 de lei. Firma şi-a declarat sediul social într-un apartament de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, unde îşi are domiciliul Răzvan Dumitrescu, notează cele două surse.

Răzvan Dumitrescu, pentru Mediafax:

"Firma se va ocupa de administrarea de pagini web, site-uri, bloguri. Toată chestiunea a plecat dintr-o idee foarte simplă. Sunt foarte mulţi oameni care şi-au făcut site-uri şi bloguri şi care au nevoie de ajutor pentru a le administra.

O să avem o echipă de specialişti, care se va ocupa cu întreţinerea, mentenanţa acestor site-uri şi bloguri. Sigur, această chestiune puteam să o fac şi singur (...), dar nu am vrut să amestec treburile astea. Am preferat să împart responsabilităţile. Nu este nimic spectaculos".

Chirieac, afaceri cu statul şi persona non grata în campania electorală

Bogdan Chirieac a fost redactor-şef adjunct la ziarul Adevărul, în echipa echipa condusă de Cristian Tudor Popescu. A trecut apoi la Gândul. Chirieac şi-a dat demisia de la Gândul în 2007, după ce Evenimentul zilei a dezvăluit că în perioada când semna editoriale despre contractele de achiziţii în domeniul apărării, firma în care era acţionar intermedia contracte cu statul.

După demisia de la Gândul, Chirieac a continuat să apară la talk-showuri, inclusiv la Realitatea TV, din postura de analist.

Anul trecut, Chirieac a fost în centrul unui nou scandal: stenogramele discuţiilor dintre şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Cătălin Macovei şi Sorin Roşca Stănescu, întâlnire intermediată de Bogdan Chirieac.

Comisia Media din Clubul Român de Presă a reacţionat: "instituţiile de presă care colaborează cu Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac pentru prestaţii jurnalistice sau de management editorial riscă să compromită nu numai propriul prestigiu, ci şi credibilitatea profesiei".

Realitatea TV s-a delimitat de practicile lui Bogdan Chirieac doar pe durata campaniei electorale, când Chirieac nu a mai fost invitat la emisiuni. Ulterior, Bogdan Chirieac a revenit în studiourile TV. Printre primele apariţii: emisiunea Realitatea zilei, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Citeşte integral articolele din Capital şi de pe Mediafax.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    inseamna ca baietii intuiesc mai bine ce se va intampla si la noi, adica se va pune din ce in ce mai mult accent pe online.
  • WickerMan WickerMan
    Un posesor adevarat de website/blog, isi administreaza singur continutul, n-are nevoie de "intermediari".

Trimite un comentariu

sus