Skip to main content

Şefa ghidului TV de la Evenimentul zilei pleacă la suplimentul Adevărul TV

 

mihaelaMihaela Manole, care s-a ocupat de ghidul TV al ziarului Evenimentul zilei, va trece la Adevărul, de la 1 martie. Ea va fi editorul Adevărul TV, suplimentul de programe al ziarului.

Publicitate

Mihaela Manole pleacă de la Evenimentul zilei la câteva săptămâni după ce EVZ a renunţat la ghidul TV de vineri şi a inclus programele TV în interiorul ziarului. Ea a lucrat sapte ani la Evenimentul zilei, iar in ultimii doi ani a fost editorul ghidului TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vartan vartan
    Dupa cum "evolueaza" lucrurile la evz, in toamna ii vor canta prohodul. Bravo, Mihaela. Ai plecat la timp si cu demnitate. Sper ca cei de la Adevarul sa-ti aprecieze talentul si profesionalismul.
  • Iram Iram
    Din cate am inteles, acum la evz - ghid tv (programele tv arata groaznic, te obosesc) a ramas un singur om. La cat are de munca acum si la cerintele celor de la evz probabil acel om se va muta in redactie si va trebui sa aiba grija sa nu se imbolnaveasca.
  • span span
    daca Paunescu a cerut Ringier sa optimizeze redactia inainte de achizitie, acum poate fi multumit. poate sa faca ziaru cu portarii si soferii. in rest e cam gol pe acolo...uneori miliardarii pot fi tare idioti...
  • serar serar
    Vor sa relanseze ziarul? Cu cine? Toti oamenii de valoare de la EVZ pleaca. Conducerea EVZ habar nu are sa-si pastreze oamenii buni. Mihaela Manole este un om cum rar intalnesti. Felicitari pentru alegerea facuta. Felicitari si celor de la Adevarul pentru ca stiu sa coopteze si sa pastreze oamenii de valoare.
  • abdulah abdulah
    bravo ei...pacat insa pentru evz ca pierde oamenii buni.
  • WickerMan WickerMan
    Sincer, oricine dintre d-nii Vantu, Patriciu sau Voiculescu ar fi achizitionat evz, ar fi fost mult mai bine. Inca o data, sincer, m-as bucura sa plece toti oamenii de valoare de la evz; pt doamna respectiva, e de actualitate zicala: "orice sut in... e un pas inainte"

Trimite un comentariu

sus