Skip to main content

TVR1 relansează un format al lui Bocăneţ: „Asta seară petrecem în familie”

 

TVR1 lansează, începând cu sâmbăta aceasta, emisiunea lunară de divertisment „Astă seară petrecem în familie”, care urmează formatul „Galei Lunilor”, un program din anii ’70, al celebrului realizator Alexandru Bocăneţ.

Publicitate

Fiecare ediţie va avea mai mulţi invitaţi din lumea showbiz-ului şi momente de arhivă cu artişti consacraţi. Cântăreaţa Claudia Pavel (Cream) şi Matei Stănculescu vor fi gazdele primei ediţii a emisiunii.

Horaţiu Mălăele, la prima ediţie

Ediţia de sâmbăta aceasta îi va avea ca invitaţi principali pe actorul Horaţiu Mălăele şi cântăreţele Mirabela Dauer şi Dida Drăgan. În platoul emisiunii vor mai fi prezenţi actorii Maia Morgenstern, Şerban Ionescu şi Dorel Vişan.

Momentele antologice cu Toma Caragiu şi Marin Moraru vor fi nelipsite. Şi pentru a câştiga şi publicul mai tânăr, în platoul TVR-ului vor veni şi trupe din reprezentative pentru noua generaţie: Direcţia 5, Pro Consul, Bere Gratis s.a.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tunelos tunelos
    a fost superb Malaele ! Am ras de ras! Claudia a radiat!
  • Raret vasile Raret vasile
    Salut iniţiativa TVR1; "Astă seară petrecem în familie" este o minunată esmisiune de divertisment care pansează sufletele noastre schilodite de actualul regim. Telespectatorii vor părăsi televiziunile de nişă cu scandalurile şi minciunile din emisiunile lor, pentru un spectacol adevărat Spiritul lui Alexandru Bocăneţ a învins peste timp.
    Tineretul se va lămuri curând că în ţara asta românii se mai pricep şi la late lucruri decât discoteci, droguri şi sex cât cuprinde. Programul variat al emisiunii din cinci februarie a demonstrat că cei mai în vârstă îşi reamintesc lucruri de care poate au uitat, iar tineretul are multe de învăţat. Anunţaţi din timp emisiunea din luna martie. Mulţumesc TVR1.
  • SZABO ANYTA SZABO ANYTA
    Daca asa vede TVR noua generatie, atunci audienta va fi tot de noua generatie.
  • Claus Claus
    ”Şi pentru a câştiga şi publicul mai tânăr, în platoul TVR-ului vor veni şi trupe din reprezentative pentru noua generaţie: Direcţia 5, Pro Consul, Bere Gratis s.a.”?!! Adica Bodo si ceilalti pensionari sunt pentru noua generatie?
  • alk alk
    Sa fie intr-un ceas bun. Iar lumea sa compare programele lui Alexandru Bocanet cu cele din strainatate din acea perioada si sa vada ca nu era aproape nici o diferenta.

Trimite un comentariu

sus