Skip to main content

A apărut noua Românie liberă, redesenată de Mario Garcia

 

"Old fashion", spunea anul trecut, despre România liberă, expertul în concepte de presă Mario Garcia. Astăzi a apărut noua Românie liberă, redesenată chiar de Garcia. Cap de ziar: Adrian Mutu. Ziarul a fost schimbat, la fel logo-ul, dar se păstrează elemente care trimit la ziarul "vechi".

Publicitate

Iată, comparativ, două deschideri: una de săptămâna trecută şi cea de astăzi:

rlveche

rlnoua

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Mie imi place. Era si timpul sa incerce o intinerire.
  • livanu livanu
    doar naumovici a mai luat banii dinastia ..aiurea.cum sa te la si pe mana unui om care sa-ti deseneze un patrat?asta-i sigla ziarului?n-o sa se cumpere..eu nu mai cumpar ziere de ceva timp.nu au exclusivitati..subiecte care sa fie doar acolo...nemaivazute si prin alte parti.d-le obae raspunde si dumneata ...
  • Alexandru Alexandru
    Frate, cum sa dai 500.000 euro pe mizeria aia de "redesign" :))
  • geo geo
    ce nasol arata RL redesenata de "expertul" Garcia. cu noul design isi vor alunga si bruma de cititori pe care ii mai are. o vor lua pe urma defunctelor Gardianul, Cotidianul si Ziua, daca vor continua experimentele!!!
  • ana ana
    foarte frumos designul. felicitari rl pentru ca a apelat la cei mai buni si nu repeta greselile colegilor din alte trusturi!
  • Pavel Pavel
    Dupa parerea mea, cam aglomerata prima pagina...
  • Ema Ema
    O sa te superi, dar imi placea mai mult forma "veche".
  • Sorin Paul Barbu Sorin Paul Barbu
    E foarte mult mkt in legatura cu numele acestui Mario Garcia. Ziarul e mai aeristit, dar nu rupe gura nimanui. Daca aveti curiozitatea sa cautati pe net veti gasi succese, dar si esecuri rasunatoare ale individului. Eu spun ca pt acest nou layout Adamescu & Turturica gaseau in Romania cel putin 10 art directori buni care ar fi avut rezultat cel putin asemanator.

Trimite un comentariu

sus