Skip to main content

DIN NOU EXCES DE SEX ÎN FM: Buzdugan a fost amendat cu 10.000 de lei pentru farsele vulgare de la Radio ZU

 

daniel-buzdugan-adevarul1Postul Radio ZU a fost amendat cu 10.000 de lei pentru farsele cu tentă sexuală făcute de Daniel Buzdugan în cinci ediţii ale emisiunii matinale Morning ZU, din intervalul 1-28 februarie (detalii, mai jos).

Publicitate

Consilul Naţional al Audiovizualului a mai somat public Radio 21 şi a trimis o scrisoare de atenţionare postului Pro FM. Toate aceste sancţiuni au avut în vedere încălcările normelor de protecţia copilului din legislaţia audiovizuală.

Cum au sunat farsele cu aluzii sexuale, făcute de Buzdugan?

În emisiunea "Morning ZU", din 10 februarie, Daniel Buzdugan i-a cerut insistent unei angajate de la un salon de msaj erotic mai multe "fete pentru nişte fotbalişti mari şi cu bani".

Buzdugan: „Noi avem nevoie de nişte fete discrete, curate, profesioniste, care să-şi facă treaba, au luat banul, au plecat”.

La matinalul de la Radio ZU din 15 februarie, Buzdugan a făcut o serie de comentarii pe marginea unui articol despre aparatele pentru mărirea definitivă a penisului, fără operaţii, fără pastile:

D.Buzdugan: "Deci, aceste aparate de prelungire definitivă a dimensiunilor mădularului masculin, sunt formate din: doi bărbaţi, nu neapărat puternici, ci foarte hotărâţi; unul se îmbată împreună cu pacientu’ până-l bagă sub masa de operaţie […] îl deschide la pantalon, îl apucă pe băiatul ăla care vrea să-şi mărească definitiv, trage până când penisul este mărit definitiv şi probabil şi definitiv şi subţiat!”

Iar în emisiunea matinală din 25 februarie, realizatorii Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au vorbit despre competiţia bebeluşilor care merg de-a buşilea.

Cei doi au spus că “mămicile îşi vor da sutienele jos”, “copilul când vede sânul mamei ştie că acolo este fast-food-ul”, adică “Lăptăria lui Enache.”

CNA: cam multe emisiuni pe teme sexuale la Radio ZU

Preşedintele CNA, Răsvan Popescu:

“Problemele cele mai mari par să fie la radio ZU, unde sunt mai multe emisiuni pe teme sexuale, pretexte pentru aceste farse.”

Ioan Onisei:

Radio ZU a fost cel mai sancţionat post şi anul trecut, pe calitatea limbajului şi pe protecţia minorilor.”

Farsele cu tentă sexuală de la Radio 21, doar somaţie publică

La emisiunea “Fabrica dementă” de la Radio 21, din 4 februarie, ascultătorii au fost întrebaţi telefonic: “cam câţi litri de lichid seminal consumaţi dumneavoastră în 24 de ore?”

Unul dintre moderatoii Radio 21: "Bună ziua, vă deranjez de la Institutul Tusea şi Junghiul din Bucureşti, Petre mă numesc, facem un studiu despre calitatea vieţii în România. Dumneavoastră câţi litrii de lichid seminal consumaţi pe zi?"

Consiliul Naţional al Audiovizualului a monitorizat în perioada 1– 28 februarie emisiunile matinale ale posturilor de radio: Europa FM, Radio Guerrilla, Kiss FM, Pro FM, Radio ZU şi Radio 21.

Sursa foto: Adevărul

Carmen Andronache

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Acum o vreme erau amendati cei de la Kiss pentru exact aceleasi incalcari ale legii.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Îmi era foame şi am mâncat o literă. :)
  • rocco rocco
    Si un punct de vedere de la impricinati nu ar fi mers aici, Petrisor?
    Abia atunci ar fi devenit lucrurile interesante, cand vedem ce spun si ei...
  • Bogdan Bogdan
    Foamea ? Adica .......
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Foamea, ce sa-i faci. :)
  • sorin sorin
    Parca era Buzdugan:)

Trimite un comentariu

sus