Skip to main content

Revista presei media - 4 martie

 

Publicitate

Ruptura de la Academia Caţavencu, prezentată ieri detaliat de paginademedia.ro, este principalul subiect media al zilei. HotNews a relatat pe larg evenimentul, Mediafax a făcut un interviu cu Sorin Ovidiu Vîntu, Evenimentul zilei a stat de vorbă cu Mircea Toma.

Iată cum a fost reflectat subiectul în media:

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES şi-a schimbat, începând cu 2 martie, interfaţa paginii de internet. În perioada în care internetul aduce cu sine dinamism, interactivitate şi un nou profil al consumatorului de media ataşat de minimalism şi funcţionalitate, noul design şi conţinutul îmbunătăţit de informaţii şi referinţe utile ţin astfel cont de mutarea pe online a interesului public, relatează Jurnalul Naţional.
AGERPRES are o nouă interfaţă

Unilever spune într-un comunicat, transmis după ce CNA a interzis de la difuzare trei spoturi la Rama, din cauză că nu menţionau cantitatea maximă de margarină recomandată zilnic pentru consum, că respectivele clipuri au fost modificate şi trimise marţi seară la posturile TV, notează Mediafax, Wall-Street şi Daily Business.

"Menţionarea porţiei recomandate de margarină nu reprezintă o cerinţă legală în niciunul din statele membre ale Uniunii Europene, deci nici în România. Faptul că Unilever a decis să includă această informaţie în cadrul spoturilor Rama reprezintă un gest de consideraţie faţă de consumator în primul rând şi nu o «intrare în legalitate» aşa cum s-a menţionat în mass-media", se menţionează în declaraţia Unilever.

mirela-zeta1Un nou sezon Mondenii show va începe astăzi pe Prima TV, de la ora 20.30, notează Evenimentul zilei. Echipa emisiunii a studiat lumea showbizului, a politicii şi a muzicii şi şi-a lărgit colecţia de personaje parodiate. „Oreste, Inna, Horia-Roman Patapievici şi lista e deschisă”, a declarat Angel Popescu, interpretul clasic al lui Gigi Becali. Mirela Zeţa, alias Elena Udrea, completează: „Oana şi Catinca Roman, Evelyn Badea, Dan Bittman, Andrei Gheorghe plus alte câteva personaje noi.”
Revine Elena Udrea, varianta Zeţa

Pe 7 martie, de la ora 20.30, la Pro Tv se dă din nou dezlegare la râs: Divertis-Land of Jokes îşi redeschide porţile. De la 21.30, agenţii Serviciului Român de Comedie ies la un raport de tot hazul în faţa naţiunii, relatează Gândul.
Divertişii, din nou la Pro Tv

Millennium Bank România a încheiat un parteneriat de imagine cu formaţia Holograf pe o perioadă de un an, timp în care se vor derula 3 campanii de promovare, prima urmând să înceapă de pe 6 martie şi va fi asociată creditului ipotecar cu marjă începând de la 5,95%. Campania va fi dezvoltată de Ogilvy&Mather şi Initiative Media, informează HotNews şi Evenimentul Zilei.

Pearson, publisherul cotidianului financiar Financial Times, a raportat o creştere de 46% a profitului net din 2009, la 425 milioane lire sterline (648 milioane dolari), datorată în mare parte diviziei de programe educaţionale, scrie Wall-Street.ro, care citează Wall-Street Journal.
Publisherul Financial Times - Profit în creştere pe 2009

Reprezentanţii Google au cerut unei curţi de apel din Paris suspendarea deciziei prin care compania americană este obligată să publice timp de 15 zile pe pagina franceză a platformei Google Books sentinţa judecătorească prin care este condamnată pentru încălcarea drepturilor de autor, scrie Mediafax.
Google cere instanţei franceze suspendarea unei decizii ce poate compromite serviciul Google Book

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Serban Serban
    Cred ca Udrea gusta umorul chiar daca cateodata se intrece masura.

Trimite un comentariu

sus