Skip to main content

Silviu Ispas, reales ca şef al BRAT

 

ACTUALIZARE: În acest moment, au fost aleşi deja 11 membri ai Consiliului de Administraţie. După o scurtă pauză, urmează alegeri pentru încă trei locuri. Unul dintre candidaţi este Cătălin Tolontan, care a venit cu câteva propuneri de reorganizare a modului de audit.

Publicitate

silviu-ispas-adplayers1Silviu Ispas rămâne preşedinte al Biroului Român de Audit al Tirajelor. În urmă cu câteva minute el a fost reales pe această poziţie de către participanţii la adunarea generală a asociaţiei.

Silviu Ispas nu a avut contracandidaţi pentru funcţia de preşedinte al Biroului Român de Audit al Tirajelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciocolatiul Ciocolatiul
    In calitatea de Presedinte, rocco! :)) Daca te intrebi in ce alta calitate, eu zic ca mai bine nu intrebi. Caci o sa descoperi astfel ca membrii BRAT sunt atat de interesati de institutia asta incat maine or sa ia pe cineva de pe strada si o sa-l puna presedinte. Sau o sa acorde functia singurului candidat, oricine ar fi el. Pacat, pacat! Ar trebui ca si agentiile si publisherii sa se implice mai mult, dar mai ales la nivel ma inalt pentru insanatosirea unei industrii si asa atacata din multe alte parti. Insa interesul e slab si pun asta si pe seama unor rani ce sangereaza de multa vreme pe la BRAT si care au dezamagit multi dintre cei care ar fi trebuit sa fie prezenti,au omorat spiritul si au slabit institutia.
  • mihaela mihaela
    Stii cum e, Rocco, la vremuri noi, tot noi.
  • rocco rocco
    In ce calitate a fost reales? Multumesc!

Trimite un comentariu

sus