Skip to main content

Băieţi, până aici ne-a fost! Până şi Imnul bărbaţilor a fost scris de o femeie!

 

Bărbaţii merită o zi a lor, spune reclama pentru Ziua bărbatului. Clar! Numai că manifestul bărbaţilor, susţinut de Bergenbier, are în spate ...o femeie.

Publicitate

Imnul bărbaţilor, lansat de curând, a fost scris de Irina Becher, copywriter la agenţia Leo Burnett. Înainte de a afla de ce trag fetele frâiele până şi la Ziua bărbatului, iată Imnul:

[flashvideo filename=video/Bergenbier.flv /]

"Ce vor femeile" (ţineţi minte filmul cu Mel Gibson?), dar varianta inversă. Cam aşa explică Leo Burnett cum de a ajuns Imnul bărbaţilor pe mâna femeilor.

Roxana Dumitru, Managing Director la Leo Burnett:

“Arţii noştri băieţi fac layouturi şi campanii la tampoane, copywriteritele femei – Irina şi Carmen (Tiderle), care este şi Creative Director – susţin din umbră barbaţii cu toate forţele lor, de 5 ani încoace, la muncă şi în viaţa personală. Nu e minunată publicitatea şi din punctul acesta de vedere? Că putem fi creativi şi empatici, că putem să ne identificăm cu consumatorii şi să construim branduri de succes cu ajutorul insighturilor fără să ne punem problema dacă avem acelaşi sex cu aceştia?”

Imnul promovează Ziua bărbatului – 5 mai. Versurile Irinei Becher au fost puse pe muzica unui alt imn, cel al Naţionalei, scris de Mihai Pocorschi la începutul anilor 90.

Echipa de campanie:

Creaţie: Carmen Tiderle, Tudor Cuciuc, Irina Becher, Dinu Gojan, Virgiliu Andone
Client service: Petronela Ionescu, Angela Teodorescu, Anamaria Osaceanu
Producţie: Răzvan Giurcăneanu
Strategie: Victor Stroe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu Silviu
    E o tampenie.
  • eMatei eMatei
    Imnul nu e rau, dar nu stiu ce impact va avea in viitor. Povestea cu ziua barbatului bate pasul pe loc de multa vreme. Lumea se zbate, oamenii muncesc, creatia transpira si cu toate astea de miscat nu se misca mare lucru. Om trai si om vedea.
  • Lavras Lavras
    Un imn, prin definitie, prost. Si as fi sustinut lucrul acesta chiar daca era scris de un barbat, de doi sau de o echipa de rugby.
  • Raluca Raluca
    Pai ati uitat ca in spatele ficarui barbat de succes sta o femeie puternica? deci si in spatele unei initiative de succes pentru barbati, tot o femeie sta:)):P

Trimite un comentariu

sus