Skip to main content

Christian Ciocan, multpreafelicitatul! Cum şi de ce face PR editorul Burda pentru Poliţia Capitalei

 

GIGI BECALI - RETINERETitlu de comunicat aparent ciudat: Hubert Burda Media salută intrarea Comisarului-şef Christian Ciocan în European Association of Communication Directors. De ce ar încerca Burda să se pună bine cu Poliţia Capitalei? În urmă cu două luni, Burda România era iar extaziată de activitatea lui Ciocan. Titlul unui alt comunicat: Burda îl felicită pe comisarul şef Christian Ciocan la primirea diplomei In Honoris din partea primarului general al Capitalei.

Publicitate

De unde aceste porniri de a-l felicita pe mediatizatul comisar-şef?

Explicaţia: Burda a semnat un parteneriat de promovare cu Poliţia Capitalei. Ce fel de parteneriat, explică Adina Gheorghe, director de marketing la Burda România, dar şi ...iubita comisarului şef şi, probabil, viitoarea doamnă Ciocan:

“Este un parteneriat general, prin care promovăm activitatea şi campaniile iniţiate de Poliţia Capitalei”.

Parteneriatul prevede ca Burdasă aibă disponibilitatea de a promova activităţile Poliţiei”. Interesant este însă că Burda promovează activităţile Poliţiei Capitalei nu numai în revistele pe care le deţine (ca într-un parteneriat media normal), dar şi prin comunicate (aparent bizare) trimise presei, ca un veritabil agent de PR.

Au legătură felicitările cu acest parteneriat? “Este chiar o felicitare sinceră. Ni s-a părut notabil”, spune Adina Gheorghe despre performanţele lui Christian Ciocan. “Când avem colaborări cu oameni care au activităţi notabile, de ce să nu le comunicăm?”

Are vreo legătură PR-ul făcut lui Christian Ciocan de către Burda cu relaţia personală pe care o are comisarul şf cu directorul de marketing la la casa de editură? Evident, spune Adina Gheorghe "nu are nicio legătură".

Cele două comunicate au acelaşi tipar: titlul felicită, dar textul detaliază reuşitele lui Ciocan, ca un comunicat de presă făcut în numele comisarului. Precizează totuşi, spre final, că "Hubert Burda Media colaborează cu Poliţia Capitalei prin Serviciul Informare şi Relaţii Publice condus de Comisarul Ciocan din 2008."

Foto: Octav Ganea, Mediafax Foto

Iată şi cele două comunicate

Trustul de Presa Hubert Burda Media saluta intrarea Comisarului-Sef Christian Ciocan in European Association of Communication Directors (EACD)

Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare. Aplicatia de a deveni membru al EACD a fost aprobata de catre Comitetul Director al Asociatiei. CV-ul si fotografia comisarului au fost deja postate pe site-ul Asociatiei - http://www.eacd-online.eu/who_we_are/member/member_325198.php, Comisarul Ciocan devenind astfel membru cu drepturi depline in familia europeana a directorilor de comunicare.

Activitatea de comunicare si relatii publice pe care Cms. Ciocan o desfasoara ca Sef al Serviciului Informare si Relatii Publice si Purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti de aproape 5 ani, a fost recunoscuta la nivel european prin alaturarea acestuia in cea mai prestigioasa asociatie, exclusiv destinata directorilor de comunicare din Europa.

Mentionam ca trustul de presa Hubert Burda Media colaboreaza cu Politia Capitalei prin Serviciul Informare si Relatii Publice condus de Comisarul Ciocan din 2008, si ca, in urma campaniilor de promovare a sigurantei rutiere, derulate impreuna cu acesta, am fost singurul trust de presa invitat sa semneze Carta Europeana a Sigurantei Rutiere.

Ca trust de presa european, salutam pe aceasta cale intrarea Comisarului-Sef Christian Ciocan in European Association Communication Directors, si il felicitam pentru reusita profesionala obtinuta, remarcand totodata faptul ca acesta se numara printre cei 14 membri din Romania ai comunitatii comunicatorilor europeni, fiind astfel primul si singurul politist din Romania cu activitate profesionala recunoscuta la acest inalt nivel.

Despre EACD

Asociatia Europeana a Directorilor in Comunicare, prima in Europa in domeniul retelelor extinse pentru comunicarea profesionala in-house are in prezent 1300 membri. Infiintata in 8 noiembrie 2006, de catre 100 de membrii fondatori din 23 de tari diferite, asociatia si-a extins de atunci reteaua de comunicatori pentru companii, institutii, asociatii si ONG-uri, in mai mult de 40 de tari.

Burda Romania il felicita pe comisarul-sef Christian Ciocan la primirea diplomei "In Honoris", din partea primarului general al Capitalei

Comisarul-Sef Christian CIOCAN, Purtator de Cuvant al Politiei Capitalei, a fost distins de Primarul General al Municipiului Bucuresti, Prof. Dr. Sorin Oprescu, cu diploma “IN HONORIS”, pentru remarcabila contributie adusa vietii cetatii Bucurestilor.

Alaturi de personalitati precum marele actor si regizor Sergiu Nicolaescu, Comisarul Ciocan a primit acesta distictie pentru remarcabila contributie pe care a adus-o sigurantei bucurestenilor, prin munca sa si, prin numeroasele campanii desfasurate alaturi de colegii sai politisti din cadrul Politiei Capitalei, precum si, alaturi de societatea civila.

"Este cea mai mare onoare care mi s-a facut pana acum in urma eforturilor mele ca politist si ca om in slujba comunitatii si, pentru aceasta ii multumesc Primarului General Sorin Oprescu”, a declarat Comisarul Christian Ciocan.

Burda Romania va reaminteste faptul ca, incepand din septembrie 2008, avand sprijinul si implicarea directa a Comisarului-Sef Christian Ciocan si a Politiei Capitalei in campaniile desfasurate pentru siguranta rutiera, a fost singurul trust de presa invitat sa semneze CARTA EUROPEANA A SIGURANTEI RUTIERE si, astfel, sa contribuie la implinirea rezolutiei acesteia: reducerea numarului victimelor provenite din accidentele rutiere de la 50 000 in anul 2000 la 25 000 pana in anul 2010.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • (z)burda (z)burda
    penibil, ca si cele 2 personaje, de altfel.
  • estella estella
    hahaha, numai in romania :))

    fucking prosti!
  • Valentina Valentina
    Adina Gheorghe nu face pentru prima data PR gratuit - a facut acest lucru pentru aproape toti iubitii sai.

    Aaa, era sa uit, dl.Ciocan are iubita oficiala? Nu pot sa cred asta, cred ca Adina se aduna si ea la numarul iubitelor oficiale existente in prezent pt.CC.
  • Andra Andra
    Poate in curind o sa-l felicite trustul Burda si ptr. performantele in domenii mai "personale", ca doar au informatie la prima mina in exclusivitate :D
  • Marina Marina
    Am primit si eu comunicatul si am facut ochii mari. Felicitari ca te-ai ocupat de subiect! E de-a dreptul penibil. Oamenii astia chiar nu au simtul ridicolului.
  • laurentiu laurentiu
    ce sa faci, daca merge colaborarea ... :)
  • martor martor
    penibil
    jenant
    rusinos

Trimite un comentariu

sus