Skip to main content

DEMISIE LA ADEVĂRUL: Directorul de marketing pleacă de la Adevărul Holding

 

Mircea Olaru, directorul de marketing al Adevărul Holding, a demisionat astăzi din funcţie. Contactat de paginademedia.ro, Mircea Olaru nu a detaliat motivele demisiei.

Publicitate

Mircea Olaru: "Sunt motive personale care m-au determinat să iau decizia".

În ultimii ani, Olaru a administrat poate cel mai consistent buget de marketing de pe piaţa presei scrise. Anul trecut, numai bugetul de publicitate al Adevărul Holding s-a ridicat la 9-10 milioane de euro. Paginademedia.ro estimează bugetul total de marketing al Adevărul Holding la aproximativ 15-18 milioane de euro anul trecut.

Ce va face Olaru?

"Urmează să văd, nu am nimic hotărât."

După plecarea lui Olaru, coordonarea departamentului de marketing trece la Peter Imre, directorul general al Adevărul Holding.

"Până la noi anunţuri, eu voi coordona marketingul şi vânzările. Vor fi în curând numiri la conducerea departamentelor. Nu pot da detalii, dar pot spune că va fi o surpriză majoră", a spus Peter Imre.

În ceea ce priveşte noua agenţie de publicitate care să administreze bugetul de promovare al produselor Adevărul Holding, Peter Imre a susţinut declaraţia dată paginademedia.ro săptămâna trecută: "Va fi pitch."

Înainte de Adevărul Holding, Mircea Olaru a lucrat la Ringier. A venit în grupul media deţinut de Dinu Patriciu iniţial ca director adjunct la marketing, după care a fost promovat la conducerea departamentului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Floriana Floriana
    Mircea Olaru este unul dintre putinii oameni de marketing din presa care si-au facut treaba cu maxima responsabilitate si seriozitate, incercand sa creeze o atmosfera relaxata in departamentul lui. Este un tip care si-a sustinut intotdeauna colegii si s-a luptat pentru ei, fara sa isi doreasca sa iasa el in fata. A gestionat bugete uriase si a muncit cot la cot cu colegii lui din departament, fiind un tip corect si onest. Experienta lui de marketing este extrem de valoroasa, iar ca om, este o placere sa ii fii prin preajma.
  • bogdan bogdan
    patagonia/ publicitarul - chiar nu va e rusine sa vorbiti despre niste lucruri/ oameni despre care n-aveti habar? aruncati cu noroi in aceste persoane fara sa le cunoasteti, tipic romanesc. Se pot vedea foarte clar rezulatele lui Mircea si cat a muncit, din pozitia pe care o ocupa Adevarul in acest moment pe piata. Alte comentarii sunt de prisos.
  • Dana Dana
    Numai rautati....d-le/d-na patagonia...sau frustrari?
    Il stiu pe Mircea de cand a venit in presa si nu cred deloc faza cu fotoreporterul. Am fost colega cu Mircea si stiu ce fel de om este. Cred ca a fost o conjunctura doar, dar nu cred ca merita sa comentezi atat de aspru un om care a muncit f mult si poate uneori chiar prea mult.
    Si apoi....ce ma irita cel mai tare e faptul ca apar si unii "mititei" (ca sa nu le spun altfel) care au ei ceva de spus in situatii in care jocurile se fac la alt nivel si noi, ca si Mircea, suntem victimele.
  • L. L.
    o sa iasa o super chestie....marketing de la philip morris combinat cu presa o sa vedeti in curand un ziar care se fumeaza!!!!
  • cousin vinnie cousin vinnie
    E o mare pierdere pentru companie. Este unul dintre cei mai buni oameni de marketing cu care am lucrat.
  • publicitarul publicitarul
    @patagonia: da. penibil momentul cu fotograful care a fost dat afara din cauza lui. Poate o ia si pe nevasta-sa cu el, ca a adus-o in trust si-a facut-o mare sefa, singurele ei calitati fiind tupeul si aerele de atotstiutoare. ar fi bine daca s-ar face o curatenie acolo, dar cu cap. adica oamenii buni sa fie pastrati (pentru ca sunt destui), iar lichelele date afara.
  • patagonia patagonia
    mircea nu a fost inlocuit, el si-a dat demisia!!! el isi datoareaza cariera exclusiv lui razvan corneteanu, si, din respect pentru mentorul lui, trebuia sa demisioneze luna trecuta. sa zica merci ca si-a mai luat salariul si, poate, a mai trimis 2-3 CV-uri.

    un fotoreporter a fost dat afara in 2009 din cauza lui, dupa ce corneteanu si olaru au blatuit voturile pe intranetul companiei.

    daca mircea e baiat bun isi gaseste de munca
  • marius marius
    foarte urat din partea lui imre sa-l inlocuiasca pe olaru atat de miseleste, a construit un depart frumos cu oameni muncitori pe care imre o sa-i calce in picioare
  • fost fost coleg fost fost coleg
    Mircea a fost un om cheie in succesul publicatiilor. Un meserias corect, care nu a gresit cu nimic fata de noua "stapanire".
    Ptr oamenii astia conteaza " sa fii de al lor" mai mult decat orice altceva.
    S-a incheiat o luna plina de gafe... Oamenii astia nu stiu incotro sa
    Apuce. Anticipez alte miscari dupa plecarea lui Mircea.
    El a fost prea elegant sa spuna ca a fost determinat sa plece
    De Petre (nu Peter...) Imre... Un om care nu da 2 bani pe munca celor de dinaintea venirii sale...
  • peter el imbre peter el imbre
    peter el imbre si ai lui decaderea holdingului:)
  • exclusiv exclusiv
    surpriza majora a lui imre e Frank Peter, un adunat de pe drumurile lumii, care habar nu are de capul lui.
  • fost coleg fost coleg
    Pacat. Mircea era un om curat, genul care nu isi asuma meritele altora si f dedicat proiectelor... Din pacate, cu stilul asta de a impune tot felul de cunostinte in pozitii cheie fara sa se consulte cu nimeni, Peter L. Imre isi va arata limitele foarte curand. Cu toate ca nu exista sedinta in care sa nu-l ironizeze pe Razvan Corneteanu el strica incet, dar sigur, toate lucrurile bune facute de acesta.

Trimite un comentariu

sus