Skip to main content

Tânţăreanu mănâncă iar fructe de pe femei goale. De data asta la ProTV şi fără amendă

 

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu a mănâncat fructe de pe trupul unei femei dezbrăcate în emisiunea Happy Hour, din 22 martie, difuzată de Pro TV. Iar. A mai mâncat odată, acum un an, la Antena 1, când postul a fost amendat. Acum, Pro s-a ales doar cu o somaţie.

Publicitate

Aceeaşi scenă s-a petrecut şi la Acces Direct în urmă cu un an, de ziua milionarului, când Antena 1a fost prezent la petrecerea lui Cristian Ţânţăreanu şi i-a făcut cadou o tânără acoperită cu fructe şi frişcă. Pentru difuzarea respectivelor imagini de la ziua omului de afaceri emisiunea lui Mădălin Ionescu a fost amendată cu 20.000 de lei.

Sutienul face diferenţa

Cum a reuşit ProTV-ul să scape doar cu o somaţie publică în condiţiile în care Antena 1 a fost amendată cu 20.000 de lei? Răspunsul este simplu, contextul şi sutienul au salvat postul de amendă.

Narcisa Iorga, membru CNA:

„Scena cu Ţânţăreanu de la Happy Hour este o reeditare a celei de la Mădălin Ionescu, cu excepţia sutienului care există la Pro TV.”

Emisiunea Happy Hour la care a fost prezent şi Cristian Ţânţăreanu s-a intitulat “Parastasul vesel” făcând trimitere la spiritul optimist al omului de afaceri, care suferă de cancer.

„La Pro TV situaţia e mai puţin contondentă, este o altfel de abordare, lupta cu moartea cu zâmbetul pe buze”, a spus membrul CNA Dan Grigore.

Detalii din emisiune:

În cadrul emisiunii s-au făcut nenumărate aluzii sexuale, iar Cristian Ţânţăreanu nu a scăpat ocazia să o sărute, în direct, pe tânăra acoperită de fructe în dreptul sânilor şi a zonei pubiene. Acelaşi gest a fost făcut şi în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Iată ce mai povesteşte Ţânţăreanu în emisiunea lui Cătălin Măruţă:

Cristian Ţânţăreanu: “Dacă în momentul... nu vreau să-mi facă masaj (se referă la un salon de masaj erotic care urmează să fie deschis), în momentul când mor, dacă reuşeşte să mă maseze ca să mă trezesc, să mă scol, înseamnă, îi dau un milion de euro, dacă n-oi reuşi să mă scol, dar mă rog să mi-o scoale, îi dau 500 de mii de euro.”

Decizia CNA:

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul Pro TV cu o somaţie publică pentru limbajul licenţios şi aluziile sexuale folosite în emisiune, precum şi pentru pentru difuzarea acestei ediţii într-un interval orar accesibil copiilor.

Emisiunea Acces Direct, din 16 aprilie 2009, a fost amendată pentru aceleaşi încălcări cu suma de 20.000 de lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Compromisuri Compromisuri
    Poate invers. Marula a aparut inaintea lui Abces direct
  • azik azik
    emisiunea lui baiatu asta Marula copiaza fara succes Acces direct a lui Madalin Ionescu
    ceva original in tv stie sa faca sotul Andrei sau vrea sa ramana in istorie ca si copie a lui Madalin Ionescu ??
  • eu eu
    Intotdeauna PRO-ul a fost preferatul CNA-ului.
  • alexblogu alexblogu
    scroll scroll scroll... unde-i clipul? :)
  • Petrişor Petrişor
    Păi e şi normal ca Protv să fie doar somat, Antenele aparţin duşmanului lui Traian Băsescu. Băieţii de la CNA iubesc mult trustul INTACT, aţi uitat?

Trimite un comentariu

sus