Skip to main content

Top Gear, acum şi pe Discovery Channel. Ce are Discovery şi nu are Antena 3? Şi invers.

 

clarkson3-l2Celebra emisiune auto Top Gear va fi prezentă în România pe două posturi. Programul care acum este în grila Antena 3 va putea fi văzut, din 12 aprilie, şi pe Discovery Channel. Foarte bine, vor spune amatorii de maşini tari şi fanii grupului Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May.

Publicitate

De ce ar difuza şi Discovery emisiunea. Ce are în plus faţă de Antena 3?

  • Discovery transmite serii mai vechi (6-10). Antena 3 are în grilă episoade mult mai noi, aproape la zi. Avantaj Antena 3.
  • Antena 3 difuzează un episod pe săptămână. Discovery Channel în fiecare zi de luni până joi de la ora 23.00 şi în reluare, a doua zi de la ora 18.00. Avantaj Discovery.

Cei de la Discovery spun că au adus Top Gear în grilă cu un scop clar: să întărească segmentul ţintă al postului, adică bărbaţi între 25 şi 39 de ani.

Ada Roseti, Channel Manager Discovery România:

“Suntem bucuroşi să difuzăm Top Gear, care este pentru noi un oaspete extrem de dorit. De doi ani de zile încercăm să-l difuzăm pe Discovery România. Nu am inventat nimic nici noi şi nici Antena 3, dar am ştiut că este un program valoros”.

ISTORIE: Antena 3 a fost primul post de televiziune care a adus Top Gear pe micile ecrane din România. Postul de ştiri al trustului Intact a difuzat pe 3 iulie 2005 sezonul 5 al Top Gear, în prezent ajungând la sezonul 14. În momentul de faţă, postul de ştiri al Intact difuzează emisiunea Top Gear în fiecare vineri de la ora 23.05.

EPISOD ÎN ROMÂNIA. Anul trecut, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au filmat un episod şi în România. Vezi AICI un fotoreportaj inedit paginademedia.ro de la filmări.

Ce şi-a propus Discovery România pentru 2010?

Ada Roseti:

“Până spre sfârşitul anului vrem să ne împrietenim cu comunităţile de hobby locale, să facem filmuleţe despre pasiunile lor şi să le oferim spaţiu pe Discovery. Îi vom căuta pe aceia care şi-au transformat pasiunile în adevărate stiluri de viaţă. N-o să aducem filatelişti pe ecran, va promit, dar vom căuta gameri, paraşutişti, parapantişti şi tot felul de oameni cu pasiuni inedite.

Grila Discovery Channel pe 2010:

Mai: "Maşinăriile fraţilor Howe"
Iunie: "Cele mai tari unelte"
Iulie: "În calea tornadelor", "Construcţii – ultima şansă", "Constructorii de maşini"
August: "Dna şi dl Hawke", "Cum să scapi cu viaţă"
Decembrie: "Magia lui Keith Berry"
Noi serii “Cum se fabrică” ( din aprilie, sezoanele 14-15), “Tehnici esenţiale de supravieţuire” (din septembrie, sezonul 5),” Vânătorii de mituri” (din august, sezonul 7).

Despre Discovery:

În România, Discovery operează şapte posturi de televiziune: Discovery Channel, Discovery travel & living, Discovery World, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery HD Showcase şi Discovery Science.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    Foarte tare, deci setez post principal si permanent Discovery. Cat despre emisiunea Top Gear, este una dintre cele mai tari pe acest profil...
  • tapet tapet
    oricum e cea mai tare emisiune de la TV,din punctul meu de vedere poate sa ruleze pe toate canalele ca sa o prind sigur
  • Alexandru Alexandru
    Da , imi place asta ... Eu ma uit pe Antena 1 , si cand ma plictisesc probabil o sa ma uit pe discovery!

Trimite un comentariu

sus