Skip to main content

Costin Ilie, redactor-şef la Realitatea.net. Fostul redactor-şef se ocupă de Cluj

 

costin-ilie_redactor-sef-realitateanetRealitatea.net va fi condus, de astăzi, de Costin Ilie. Noul redactor-şef va fi secondat de Alexandra Bădicioiu şi Viorel Dobran, avansaţi de la editori coordonatori la redactori-şefi adjuncţi.

Publicitate

Ionel Lespuc, fostul redactor-şef al Realitatea.net, “va conduce o serie de proiecte editoriale de la Cluj, printre care şi pagina de ştiri locale, relansată astăzi într-o versiune nouă” anunţă un comunicat.

Despre noua conducere a site-ului:

Costin Ilie a fost 6 ani editor coordonator al ziarului Cotidianul. Lucrează în presa digitală din 2008, când a fost numit redactor-şef al Cotidianul.ro, funcţie la care avea să renunţe un an mai târziu pentru a coordona editorial proiectele VoxPublica.ro – alături de Costi Rogozanu, Zoom TV şi portalul de ştiri din Chişinau Publika.md.

alexandra-badicioiu-matei_redactor-sef-adjunct-realitateanet-si-editor-coordonator-pandorasAlexandra Bădicioiu-Matei lucrează în presă de 6 ani, iar cariera şi-a început-o la Ziarul Financiar. Au urmat apoi Academia Caţavencu şi ziarul Cotidianul, unde a ajuns în 2004. Începând de anul trecut lucrează la Realitatea.net, iar din martie anul acesta coordonează editorial şi platforma feminină de bloguri Pandoras.ro.

viorel-dobran_redactor-sef-adjunct-realitateanetViorel Dobran a început să lucreze în presă în 1996, la departamentul sportiv al ziarului Cotidianul. A plecat apoi la Sportul românesc, dar s-a întors la secţia de sport a Cotidianul în 1998 şi în scurt timp a devenit şef de secţie. Lucrează în new media din vara anului trecut, când a fost numit editor coordonator al Realitatea.net.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dStanca dStanca
    @Petrisor: Ok, multumesc. Stiu ca de regula erai echilibrat, iar detasarea are - stii bine - si alt sens.
  • ada m. ada m.
    costin ilie a fentat presa de la inceput, nimeni nu isi aminteste sa fi scris vreodata unn articol competent, un articol care sa aiba efecte sau care sa ramana in memoria publicului. este un NIMENI in presa, iar realitatea.net i se potriveste. in sensul ca el nu are mare lucru de facut, ce e pe site a fost deja la TV. mare branza! ma fac si eu director general la chioscul de paine de la colt...
  • laurentiu laurentiu
    parca costin are si blog dar nu mai stiu adresa. sau ma insel!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Detaşarea nu are nimic conflictual în cazul de faţă. Ca să nu fie însă nicio problemă şi să nu fie percepută altă nuanţă, am schimbat şi eu.
  • Petrisor, Ionel s-a mutat la Cluj din motive de familie [urmeaza sa fie tata si trebuie sa stea langa sotia lui]. Imi pare rau, nu e niciun conflict, nicio detasare, e pur si simplu un fapt de viata. Multumesc.

Trimite un comentariu

sus