Skip to main content

EXCLUSIV. Noul director editorial al Evenimentul zilei şi Capital este Laurenţiu Ciornei

 

Laurenţiu Ciornei va fi numit, în următoarea perioadă, director editorial peste titlurile Evenimentul zilei şi Capital, atât pentru ediţiile de print, cât şi pentru variantele online. Până acum, Ciornei se ocupa de zona online a celor două titluri.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Laurenţiu Ciornei va fi director editorial nu numai la Evenimentul zilei şi Capital, dar şi peste cele două televiziuni din grupul deţinut de Bobby Păunescu, B1 TV şi Vox News.

Până la ora redactării ştirii, Laurenţiu Ciornei nu a putut fi contactat.

Ciornei a fost şeful Diviziei Online a Ringier, structură desfiinţată odată cu vânzarea EVZ şi Capital către Bobby Păunescu. După vânzare şi desfiinţarea Diviziei, Laurenţiu Ciornei a asigurat conducerea editorială a evz.ro şi capital.ro

Laurenţiu Ciornei (41 de ani) este unul dintre veteranii de la EVZ. Lucrează la ziar din 1993, la câteva luni de la lansarea cotidianuluide către Ion Cristoiu. A fost redactor la sport, adjunct de şef de secţie la acelaşi departament, content manager la evz.ro şi directorul Diviziei online a Ringier.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Narsultan Nuzurbayev Narsultan Nuzurbayev
    Fratilor, dar pe altcineva n-a gasit domnul Bobbby in trustul lui peste, tot unul de la sport? Ionescu de la sport, Cartianu de la sport, Sensei de la sport. Manager maaare Claudiu asta.
  • Nursultan Nazarbayev Nursultan Nazarbayev
    La cat de praf sunt siteurile facute de Sensei, asa vor arata si ziarele. Oricum sunt ambele cu cate un picior in groapa.
  • iulian iulian
    Nu ar fi rau cu Ciornei. E meserias, dar are si autoritate. Exact ceea ce lipseste unuia ca macovei.
  • Anna S Anna S
    foartebine
  • ioana ioana
    Decizie inteligenta a lui Serban, care dovedeste ca are stofa de mare manager si ca vrea si poate sa salveze celor doua ziare. Sensei este, de departe, cel mai valoros jurnalist al lui Claudiu.

Trimite un comentariu

sus