Skip to main content

PE SCURT: Dinu Patriciu, birou în redacţia de la Adevărul

 

dinu-patriciu-35Dinu Patriciu, proprietarul Adevărul Holding, va avea un birou la sediul Adevărul Holding. Biroul lui Patriciu, amenajat la etaj, deasupra redacţiei ziarului Adevărul, este aproape gata. Cum Dinu Patriciu este un fumător înrăit, biroul va avea un sistem de ventilaţie special.

Publicitate

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mitica mitica
    strict secret:Domnul Dinu Patriciu fumeaza mahorca trasa in hartie de ziar.Hartia e pe gratis de la retururi iar mahorca e de la Peter Imre,care cultiva tutun prin Har-Cov.Niste gospodari.
  • Unul tare Unul tare
    @petrica - intr-adevar, singurele lucruri pentru care l-as remarca pana acum pe Imre sunt chestiunile cu tablourile, care reflecta de fapt slugarnicia sa fata de patron. Nu prea a vazut nimeni cum il inspira... Pana acum, in afara de noul director financiar, Adrian Vasile, absolut nimeni din noua trupa nu a impresionat cu ceva, dimpotriva. Marile solutii ale lui Imre au fost aducerea unui american care nu stie romaneste pe post de director de mkt (cum o intelege asta ce se petrece in presa, naiba stie...), parasutarea unor amici dinozauri pe la studioul TV si transferarea unor trupeti de la Philip Morris, la fel de buimaciti ca si el.
  • petre, borcan si cartianu petre, borcan si cartianu
    petre si patriciu nu vor realiza impreuna NICIODATA ceea ce a realizat corneteanu in 4 ani la adevarul pt simplu' fapt ca nu stiu sa aprecieze adevaratii profesionsitii "mosteniti"; si asta atata timp cat ii pastreaza pe borcan si cartianu fara a controla costurile din ce in ce mai nejustificate ale actiunilor acestora
  • un impartial un impartial
    Corect e sa spui ca Peter Imre l-a pus pe perete si pe Dumitru Tinu, de numele caruia este legat, totusi, ziarul Adevarul!
  • blabla blabla
    asa va trebuie..nu v-a placut "dictatura" lui cornete, sa vedeti acu sclavia moguluiui..vai de mama voastra
  • paul S paul S
    Patriciu fumeaza tigari din Romania, timbrate, fiscalizate?

    De unde provin trabucurile lui Patriciu???

    Aici e cazul unei anchete serioase de presa!

    Ca doar se pierde un miliard de euro anual din contrabanda.
  • petrica petrica
    Adevarul Holding s-a transformat, in doar o luna, intr-o caricatura de grup media. Daca fostul director, Corneteanu, se straduia sa-l tina pe proprietar, Dinu Patriciu, cat mai departe de redactii, noul director, Peter L. Imre, il pune pe... pereti. Chiar la intrarea in sediul Adevarul Holding, alaturi de sigla mare a companiei, a aparut un tablou al patronului, care zambeste de sus catre angajati. Un al doilea tablou, tot al lui Patriciu, troneaza la loc de cinste in biroul lui L. Imre, pe care "il inspira sa-l; vada in fiecare zi", dupa cum a declarat recent intr-un interviu. Cum l-o inspira pe el, nu stim, dar noi, angajatii, avem impresia ca intram, zi de zi, intr-o fabrica nord-coreeana; in curand, vor fi atarnate lozinci din gandirea maretului patron al trustului.
  • Petrisor Petrisor
    Aha, deci redactia "Adevarul" va fi afumata. Bun asa

Trimite un comentariu

sus