Skip to main content

PE SCURT: Ministerul Muncii acuză Realitatea TV de dezinformare, câştigători la bursele Toni Tecuceanu, şef pentru juriul Effie şi oameni noi la Friends

 

Ministerul Muncii acuză Realitatea TV că a difuzat informaţii eronate legat de un proiect de act normativ. Două actriţe au câştigat bursele Toni Tecuceanu, juriul Effie are un preşedinte din afară şi oameni noi la agenţia Friends Advertising, în grupajul de mai jos.

Publicitate

  • Ministerul Muncii acuză postul Realitatea TV că a difuzat informaţii eronate în emisiunea Fabrica, unde a fost prezentat un proiect de act normativ. “Ministerul Muncii nu a transmis niciun proiect de act normativ, respectiv Ordonanţă de Urgenţă, cu privire la punerea în aplicare a măsurilor stabilite in proiectul scrisorii de intentie catre FMI. Precizăm faptul că un astfel de proiect nu a fost încă definitivat. (...) Considerăm ca fiind eronat modul de prezentare adoptat de moderatoarea emisiunii, fapt ce poate induce în eroare opinia publică.”
  • Cârcotaşii de la Prima TV au oferit două burse “Toni Tecuceanu”. Câştigătoarele sunt Ioana Cheregi şi Alexandra Roatiş, studente în anul I la Actorie. Ioana este din Oradea şi studiază la Târgu Mureş. Alexandra este studentă în Sibiu, oraşul natal.
  • Juriul celei de-a şaptea ediţii a festivalului Effie România va fi prezidat de James Miller, Head of International Planning, AMV BBDO. Effie premiază eficienţa campaniilor publicitare. Înscrierile se pot face până la 26 mai. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei de Premiere care va avea loc pe 10 iunie.
  • Friends Advertising îşi completează echipa de seniori cu doi noi specialişti în marketing-management şi un creativ-antreprenor. Este vorba despre Cristian Mesaroş (Managing Director), Nicu Stăncescu (New Business Director) şi Bogdan Vintilă (Art Director şi Grafic Designer). Cristian Mesaroş are o experienţă în marketing de peste 10 ani şi a contribuit între 2003-2008, de pe diferite poziţii, la dezvoltarea afacerii Gregory’s în România. Nicu Stănescu a fost Marketing Manager pentru Canon Consumer Imaging Products în România, iar Bogdan Vintilă a deschis şi condus un branding şi publicitate în Timişoara.
  • Michael Leander, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în email marketing va veni la o conferinţă la Bucureşti pe 7 iulie. Evenimentul va avea loc la Hotel Novotel. Michael Leander este CEO al companiei Focus Integrated, o agenţie multinaţională de marketing direct şi interactiv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus