Skip to main content

Postul Hallmark se pregăteşte de prima campanie "Made in România". Şase agenţii se bat în licitaţie

 

hallmark_logo1Televiziunea Hallmark se pregăteşte de o campanie de promovare. Postul de televiziune este în licitaţie pentru alegerea unei agenţii de publicitate care să se ocupe de realizarea campaniei de publicitate.

Publicitate

Şase agenţii de publicitate concurează pentru contul de creaţie. Din informaţiile paginademedia.ro, şase agenţii sunt în licitaţie: McCann Erickson, Leo Burnett, Publicis, Ogilvy, Grey şi Proximity.

Compania Stuff Media este cea care gestionează licitaţia Hallmark.

Este prima campanie pe care postul Hallmark o desfăşoară cu resurse din România. Noi ne căutăm acum un partener care să înţeleagă cel mai bine brandul Hallmark. Până acum, campaniile Hallmark erau realizate la Londra”, a declarat, pentru paginademedia.ro, Alina Caraclischi, general manager Stuff Media. Reprezentantul Stuff Media nu a comentat informaţiile paginademedia.ro legate de agenţiile de publicitate participante.

Hallmark Channel este operat de Universal Network International. Universal Network este divizia globală de canale a NBC Universal şi are în portofoliu canalele SciFi Universal, Diva Universal, Studio Universal, Universal Channel şi 13th Street Universal.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Mare greseala, o sa se alinieaza acum la ce este in romania nu ca nu ar fi bun ce este in romania, este chiar de toata jena. Abia astept sa ii vad :))

Trimite un comentariu

sus