Skip to main content

Realitatea Caţavencu, nou consiliu de administraţie. Preşedinte: Sorin Freciu

 

sorin-freciuSorin Freciu va fi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea Caţavencu. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, din noua structură a conducerii trustului, care va fi anunţată mîine, vor mai face parte Dragoş Nedelcu şi Dragoş Stanca.

Publicitate

Sorin Freciu îl înlocuieşte la conducerea Consiliului de Administraţie pe Liviu Luca. În noua formulă, acesta iese din Consiliul de Administraţie al Realitatea Caţavencu.

Conform aceloraşi surse, Dragoş Nedelcu va fi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie. Dragoş Stanca este un nume nou în conducerea administrativă a grupului deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu. El va fi membru al Consiliului de Administraţie.

Consiliul de Administraţie al grupului rămâne într-o formulă de trei membri. Înainte, în Consiliul de Administraţie mai erau Liviu Luca (care era şi preşedinte), Mădălina Marcoci şi Ion Eftime.

Mâine, în Adunarea Generală, alte două lucruri vor fi setate:

1. Consiliul de Administraţie va avea puteri executive depline

2. Consiliul de Administraţie va putea numi directorii din grup.

Ce se întâmplă cu managerii proiectelor Realitatea Caţavencu?

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Sergiu Toader va continua să fie Project Manager şi să conducă echipa din punct de vedere editorial. El se va întoarce marţi în ţară, după un concediu în Noua Zeelandă. Deocamdată, Sorin Enache rămâne director general al grupului, iar Mihnea Vasiliu, director general adjunct. Din informaţiile paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu va fi schimbat din funcţie în următoarea perioadă. Emil Hurezeanu rămâne preşedintele grupului, o poziţie mai mult onorifică.

Numele lui Dragoş Nedelcu şi al lui Sorin Freciu la conducerea grupului Realitatea Caţavencu au fost avansate, zilele trecute, de Cătălin Prisăcariu, pe blogul lui.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    Doamne, cum ii mai rade Ast de sus pe toti scarbosii!

    Primul, Cornateanu, al doilea, Vasiliu. Cu eminenta cenusie de la Realitatea am avut doar o intalnire, nu mi-a mai trebuit alta. Un tip gretos, ziceai ca tocmai macase sarmale oparite, el stia tot, el vedea tot, era buricul Universului. Stau sa ma intreb cum naiba au pacalit oamenii astia pana acum?
  • Ronaldo nemuritoru Ronaldo nemuritoru
    @ blogaretul fara cap este omul care la final va plati factura penala, asta e explicatia. Deja s-a emis. Factura. Vasiliu e insa unul dintre cei doi baieti cu cap din toata prostia aia de conducere (celalalt e Freciu)
  • Sarpele Sarpele
    Credeti ca in momentul de fata Enache si Toader stau bine pe scaunele lor. Eu nu cred? Cred ca se vor imbulzi la usa de iesire odata cu Vasiliu. Si bine ar fi sa-l ia si Tatulici cu ei, ca merita!
  • disponibilizatu' disponibilizatu'
    Una calda, alta rece! Freciu, ok, poate ca merita sa ajunga acolo. Dar ce o fi fost in minte lui SOV cand il puna la aceasi masa pe blogaretul fara cap? Probabil datorita faptului ca a reusit sa dea afara peste 170 de oameni, fara sa le plateasca drepturile salariale de 2 luni si fara sa se gandeasca vreodata sa mai faca asta, pe langa cele 3 salarii compensatorii promise inca de acum 3 luni prin intermediul sefei de Resurse inUmane si Mincinoase?!
    Tot la capitolul "calde" intra si inlaturarea (IN SFARSIT!!!) a lui Vasiliu! Bravo SOV, dar cam tarziu... O pleca si cu amanta de acolo? Sau aceasta se va reorienta acum...?!
  • Parapanta Parapanta
    Mda, un fel de rotirea cadrelor. Nici ei nu mai stiu care-i presedinte si care vice. Subalterni nu prea mai au ei dar nu conteaza.
  • Corina Corina
    In sfarsit le-a venit mintea la cap. Freciu chiar e un baiat serios care face ce zice atunci cand depinde de el.
  • Sarpele Sarpele
    Pai, atunci Sergiu Toader pentru cine presteaza, cumva pentru Puterea ca eu asa am auzit din sursele mele.
  • andrei andrei
    vezi ca sergiu toader nu mai presteaza de ieri pentru realitatea
  • laurentiu laurentiu
    mie Sorin Freciu mi se pare foarte OK ca om de business, nu numai ca om de Tv.

Trimite un comentariu

sus