Skip to main content

Unica pregăteşte o “relansare majoră”. Raluca Hagiu nu se mai ocupă de Bolero

 

raluca-hagiuRevista Unica, editată de Ringier, pregăteşte o “relansare majoră în toamnă”, potrivit unei comunicări interne a grupului. Totodată, Raluca Hagiu, până ieri director editorial pe titlurile Unica şi Bolero, rămâne doar cu revista Unica.

Publicitate

Din comunicarea internă:

“În contextul puternic concurenţial al segmentului revistelor glossy, Raluca doreşte să se dedice exclusiv revistei Unica, pentru care va coordona o relansare majoră în toamnă, precum şi o serie de proiecte inovative pe tot parcursul anului.”

Redactor şef al revistei Bolero a fost promovată Ailin Ibraim, care a fost redactor şef adjunct al acestei publicaţii.

Comunicarea Ringier:

"Incepand cu luna mai, Ailin Ibraim este numita Redactor Sef al revistei Bolero si raporteaza catre Directorul Executiv Magazines Division, Dragos Varsandan.

Ailin este membra a echipei Bolero din 2005 si a demonstrat, in calitate de Redactor Sef Adjunct, ca are maturitatea, experienta si energia necesare pentru a prelua intreaga responsabilitate a celei mai bine vandute reviste din segmentul pocket glossy.

Raluca Hagiu a coordonat pana in prezent activitatile editoriale ale revistelor Bolero si Unica in calitate de Director Editorial cu rezultate remarcabile pentru ambele titluri. In contextul puternic concurential al segmentului revistelor glossy, Raluca doreste sa se dedice exclusiv revistei Unica, pentru care va coordona o relansare majora in toamna, precum si o serie de proiecte inovative pe tot parcursul anului.

In numele lui Dragos Varsandan si al Board-ului Ringier, doresc sa ii multumesc Ralucai pentru efortul de a coordona doua proiecte atat de importante, precum si pentru faptul ca a identificat potentialul lui Ailin, pe care a ajutat-o sa se dezvolte in vederea succesiunii."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus