Skip to main content

VIDEO. Thiess despre noua televiziune: “ne ţinem de timing”. Şi un spot remarcabil cu invitatul George W. Bush

 

Ne ţinem de timing”, spune Adrian Thiess despre misteriosul proiect al televiziunii de ştiri. “S-ar putea să lansăm chiar mai devreme, până în toamnă”, spune el. Înainte de alte informaţii, un remarcabil spot cu Bush, în care preşedintele promova (involuntar) un produs media:

Publicitate

[flashvideo filename=video/bronze_sontag.flv /]

Vor fi, cel puţin aşa spune Thiess, 10 zile de lansare, fiecare zi cu un alt invitat. Printre numele avansate: George W. Bush, Colin Powell, dar şi cei doi jurnalişti care l-au dat jos pe Nixon cu celebrul caz Watergate, Bob Woodward şi Carl Bernstein. Plus alte nume surpriză, spune Thiess.

N-ar fi prima dată când Bush promovează un produs media. Pe când era preşedinte, Bush a apărut într-o reclamă pentru un ziar. Apariţia nu a fost intenţionată şi nici programată (ca vizita de la Bucureşti) dar realizatorii spotului prezentat la ]nceput  au împletit perfect mesajul pe care doreau să îl transmită cu personalitatea fostului preşedinte american.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ronaldo nemuritoru Ronaldo nemuritoru
    @deontologie :))))))))))))))))))
  • Dragos Dragos
    Pai, nu-i nevoie sa le mute...doar schimba numele postului sau il faace jumi-juma...:))
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    important e sa se inchida mai repede realitatea, altfel nu e timp sa mute sculele.
  • Sarpele Sarpele
    Nu cumva e Realitatea dar sub un alt nume si cu acelasi patron din umbra adica SOV? Asa cum a procedat si acum citiva ani.

Trimite un comentariu

sus