Skip to main content

Adevărul Holding a cumpărat revista Tango. Site-urile Adevărul şi Click vor fi pe bani

 

peter-imre-alice-nastaseACTUALIZARE: Contractul Adevărul Alice Năstase a fost semnat ieri. Tango va fi integrată în divizia reviste a Adevărul Holding, care mai include tilturi precum OK!, Forbes şi Dilema Veche. Primul număr cu Adevărul publisher va apărea în august.

Publicitate

Adevărul Holding a cumpărat revista Tango, publicaţia urmând să fie în continuare condusă de Alice Năstase. Anunţul a fost făcut astăzi într-o şedinţă la care au participat Dinu Patriciu şi Peter Imre.

În aceeaşi şedinţă s-a anunţat că toate site-urile Adevărul Holding vor fi accesate contra cost. Trei oameni noi au fost aduşi în trust (toţi au lucrat anterior şi la Philip Morris).

Detalii, în continuare.

Adevărul, Click şi Dilema Veche vor fi accesate pe bani până la sfârşitul anului. Motivul a fost oferit de Dinu Patriciu:

“Este direcţia către care se îndreaptă presa din afară”.

În structura companiei Adevărul Holding a fost creat un nou departament - Corporate Affairs, care se va ocupa de comunicarea internă şi externă şi de evenimente. Patru oameni noi au intrat în schema firmei Adevărul Holding:

Simona David: corporate affairs manager (a lucrat anterior la Ministerul Justiţiei şi la Philip Morris)

Andra Lascu: executive corporate affairs (ex Philip Morris)

Eugen Stoica: director de achiziţii (ex Philip Morris)

Giovanni Giro: (consultant marketing)

Foto: Kudika.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiki kiki
    eu nu vo da bani ca sa citesc adeavrul si nici tango. daca vreau revista tango, o cumpar de la chiosc.e cea mai tare revista glossy de pe piata.are interviuri interesante si oamenii care scriu acolo sunt cei mai buni. de poate vedea asta de la calitatea articolelor si chiar lipsa greselilor de ortografie. daca nu ma credeti, cumparati-va viva sau tabu ,sau unica ,sau bolero si va luati cu mainile de cap. aia nu au pe nimeni la corectura!
  • Mihai U Mihai U
    Atentiune, atentiune!Mosul nu se lasa. Si-a adus secretara cu el, anonima A Lascu bine cunoscuta in P Morris pentru serviciile "personale". are noroc Imre ca s-a pus bine cu cancan caci altfel disctractie mare ar fi! Libidinos om!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    J, nu înţeleg. Cu cine te cerţi? Şi de ce?

    Paginademedia.ro a publicat articolul, care a fost preluat de mai multe site-uri.

    Nu cumva eşti de la un ziar (sa nu dau nume acum) care şi-a adus aminte abia a doua zi că a văzut informaţia despre Adevărul pe paginademedia.ro?
  • J J
    obae....ce te dai asa exclusiv? la ora la care aveai tu informatia aia de la adevarul...era pe mai multe bloguri, asa ca nu te mai da caprioara ranita!
  • Radu Radu
    @ Missy: "Oricum e un experiment de business tare interesant…si pana la urma si cartile alea gratis trebuie sustinute din ceva, ptr ca atunci cand ajungi sa ai probleme cu cashflow-ul e rau rau de to" ... un experiment nereusit, un experiment care o sa determine cititorii fideli Adevarul sa migreze spre alte surse.
  • Missy Missy
    Probabil ca as da bani sa accesez Adevarul in momentul in care va deveni un ziar cu adevarat quality. Pana atunci emite doar pretentii si uneori se apropie mai degraba de "fratiorul" Click. Am tot respectul ptr. jurnalistii din Adevarul care scriu bine si au coverage bun, dar nu pot sa trec cu vederea bias-ul politic si pe alocuri continutul dubios, de tabloid. Asa ca inainte sa ma puna sa dau bani, d-nul Imre trebuie sa ma convinga de faptul ca Adevarul e cu adevarat un ziar echilibrat si impartial, asa cum declara in Wall Street. Oricum e un experiment de business tare interesant...si pana la urma si cartile alea gratis trebuie sustinute din ceva, ptr ca atunci cand ajungi sa ai probleme cu cashflow-ul e rau rau de tot...
  • laurentiu laurentiu
    vere, dar nea dinu se crede Rupert M., sau cine. el crede ca RO e ca SUA. aua :)
  • paul S paul S
    Eu nu am intrat in viata mea pe site-urile astea tocmai pentru ca erau gratuite. Acum, daca trebuie sa platesc le voi vizita de cel putin 5 ori pe zi. Ma duc cu laptop-ul in Bamboo, sa vada lumea buna ca eu dau bani ca sa vizitez un site. Nu ca toti parlitii.
  • geo geo
    daca pun taxa pe accesarea siteurilor AH, eu nu ii platesc!!!
  • Pif Pif
    @rahan - de afacerea asta n-a stiut nimeni in trust, nici macar super-directorul editorial Adrian Halpert! Tango e o fituica de revista, cu tiraj confidential, pe care Intact a aruncat-o pe fereastra. Se vede ca Imre e pus pe combinatii tari, ca doar Ferrari-ul din parcare costa sa fie intretinut.
  • rahan rahan
    Pai normal ca au cumparat Tango. Ca doar Alice e buna prietena cu sotia lui Peter L. Care sotie e si colaborator permanent al tangoului. Asa ca nu mai conteaza ca revista e de rahaaaaa
  • ovidiu ovidiu
    @Dr. A: fac baietii singuri business-ul. ma intreb cati vor da bani sa citeasca adevarul si click in formatul electronic. e de urmarit. Eu zic ca vreo 1000.
  • Dr.A Dr.A
    @Ovidiu
    Poate ar trebui sa cerem niste bani pe ideile astea ?
  • ovidiu ovidiu
    Poate vor avea un card de acces, valabil o saptamana, la publicatiile din Holdingul Adevarul, in pachetele de tigari originale, nu de contrabanda. Asa mai scade si din evaziune.
  • Dr.A Dr.A
    Nu-i exclus sa implementeze o metoda cu coduri de acces cumparate la chioscurile de ziare.

Trimite un comentariu

sus